Dagens Spilforslag: Odds på FC Nordsjælland vs FC Midtjylland

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: FC Nordsjælland vs FC Midtjylland (Superliga)

Vi spiller: FC Midtjylland: Odds 2.38 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 07.03.2016 kl. 19.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

FC Nordsjælland vs FC Midtjylland

Mandagens Superliga-opgør spilles i Farum Park, hvor FC Nordsjælland tager imod FC Midtjylland. Begge klubber har ikke vundet i de fire seneste Superliga-kampe, hvoraf FCN kun har spillet én i år. FCN kom fra land i 2016 med 1-1 ude mod Viborg, og det kunne nordsjællænderne være godt tilfreds med bedømt på spil og chancer. FCM har derimod været i kamp to gange, hvor man har mødt de to tophold fra AaB og FCK – begge på hjemmebane. Her blev det først til 1-1 mod AaB og dernæst 0-1 mod FCK.

De forsvarende mestre er nu 10 point efter FCK, men har dog spillet én kamp færre, og FCM kan med en sejr i dagens kamp bringe sig á point med AaB og SønderjyskE på anden- og tredjepladsen med 35 point. I den anden ende af tabellen finder vi FCN, som p.t. indtager en plads som nr. 10 i Superligaen med 23 point. Her er der 13 point ned til Hobro på årets eneste nedrykningsplads, og der er ikke mange som Hobro store overlevelseschancer i år. Således har bookmakeren NordicBet nu udbetalt samtlige væddemål på Hobro som nedrykker, og der skal da også et mirakel til, hvis Hobro skal klare frisag igen i år. Derfor har FCN i realiteten ikke det store at spille for i øjeblikket, hvor der er for langt til Europa-pladserne og igen langt til nedrykningspladsen.

FCN kan glæde sig over at have Martin Vingaard og Lasse Petry klar igen efter skader, men Kasper Hjulmand må stadig undvære den vigtige anfører Patrick Mtiliga, som både er skadet og i karantæne.

 

Dagens Spilforslag: FC Midtjylland vinder i Farum

FCN har kun spillet én betydningsfuld kamp i 2016, hvor holdet ikke så ud til at være specielt godt kørende. FCM har derimod allerede spillet fire hårde kampe mod Man United og de to Superliga-tophold FCK og AaB, så FCM-spillerne er formentlig allerede i væsentlig højere gear end FCN.

FCN er typisk stærke hjemme, men i denne sæson har man blot vundet tre ud af ni hjemmekampe, hvor af de øvrige seks alle er tabt. FCM skal på tavlen igen med tre point her, hvis man vil holde sig inde i kampen om medaljer. FCMs motivation og kampform må være bedre end hjemmeholdets, og samtidigt besidder FCM langt mere kvalitet i truppen end FCN gør i øjeblikket.

Vi spiller et sikkert 2-tal på FCM til odds 2.38 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på FCN vs FCM

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på FCN vs FCM.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330