Dagens Spilforslag: Odds på FA Cup-kampen Bristol City vs West Bromwich Albion

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Bristol City vs West Brom Albion (FA Cup)

Vi spiller: Bristol City: Odds 3.40 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 19.01.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Bristol City overrasker mod West Brom Albion

I dag er der FA Cup-omkampe på programmet i England, hvor Championship-oprykkerne Bristol City har gjort sig fortjent til en omkamp mod Premier Leagues-mandskabet fra West Bromwich Albion.

Umiddelbart skulle man mene der er stor forskel på disse to klubber, men FA Cuppen er i sandhed overraskelsernes turnering, og i dag har vi et godt øje til underdog’en Bristol.

I den første kamp – d. 9. januar – var Bristol City kun få sekunder fra at skabe overraskelsen, da man bragte sig foran 1-2 i det 84. minut, men overraskelsen udeblev, da WBAs James Morrison scorede i kampens sidste sekunder. Dermed 2-2 og i stedet omkamp i aften.

Bristol City går ind til opgøret ovenpå en flot 1-0 sejr over Championships tophold Middlesbrough i weekenden. Det var dog også den første sejr i mange kampe for Bristol, der som oprykkere til Championship i år frister en tilværelse i bunden af den næstbedste række på en 22. plads.

Til gengæld er WBA heller ikke noget stærkt udehold, hvor man i Premier League ikke har vundet i seks udekampe i streg. I weekenden blev det til et hårdt 3-0 nederlag til Southampton, ligeledes på udebane.

 

 

Dagens Spilforslag: Bristol City til odds 3.40

Det er klart, at West Bromwich er favoritter her, for sådan vil det altid være, når et Premier League-mandskab møder lavere rangerende klubber. Alligevel har vi en stærk tro på, at Bristol City kan levere en overraskelse her, og om ikke andet, bliver det formentlig tættere end oddset på Bristol antyder.

Vi spiller Bristol City til odds 3.40 mod WBA hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Bristol City vs West Bromwich Albion

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Bristol vs West Brom.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330