Dagens Spilforslag: Odds på England vs Holland

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: England vs Holland (Venskabskamp)

Vi spiller: England -1: Odds 2.87 (set hos bet365)

Spilstop: Tirsdag d. 29.03. 2016 kl. 21.00

TV: 6’eren kl. 21.00.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Dagens Spilforslag: England vinder komfortabelt

England sejrede på imponerende vis med 2-3 ude mod Tyskland i sidste uges træningskamp, hvilket vi selvfølgelig ramte til odds 5.75 her på Dagens Spilforslag, og nu venter et opgør mod formsvage Holland, som missede EM-kvalifikationen med et brag.

Hollændernes forsvar har ikke just imponeret det seneste års tid, og England er af mange – heriblandt Tysklands Toni Kroos – udråbt som en af de største favoritter til det kommende EM.

Hjemme på Wembley bør dette engelske mandskab være i stand til at sætte sig igennem overfor Holland, som synes milevidt fra det store hollandske landshold som i de seneste årtier har imponeret ved diverse slutrunder.

Vi spiller England -1 til odds 2.87 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på England vs Holland

England imponerede stort ved at få vendt 2-0 til 2-3 ude mod Tyskland i sidste uges træningskamp, og forventninger til dette engelske hold er gigantiske forud for sommerens slutrunde i Frankrig. England har skuffet ved utallige slutrunder de seneste årtier, men nu ligner det for alvor, at englænderne har et hold som kan gøre sig gældende hele vejen gennem slutrunden. England vandt VM tilbage i 1966 på hjemmebane, og siden da er det bedste resultat ved et VM en fjerdeplads ved VM i 1990 i Italien. Derudover er det blevet til en tredjeplads ved EM i 1996 – også på hjemmebane – men ved de seneste mange slutrunder, har England alt andet end imponeret.

Om det bliver endnu en skuffelse for England til sommer, må tiden vise, men umiddelbart synes dette engelske landshold at være klædt godt på til de kommende prøvelser i Frankrig.

Her er Holland ikke med, da man noget skuffende måtte nøjes med fjerdepladsen i sin kvalifikationsgruppe. Her tabte Holland stort set det hele, men fik hevet fire sejre i land i de indbyrdes opgør mod Kasakhstan og Letland. Efter fiaskoen i EM-kvalen har Holland spillet to træningskampe, og de er begge endt 3-2. Først vandt Holland 3-2 ude over Wales, og senest tabte man så i sidste uge med 2-3 hjemme til EM-værterne fra Frankrig, hvor man var bagud 0-2 efter 13 minutters spil. Holland fik kæmpet sig tilbage på 2-2, men så slog Frankrig til igen og lukkede kampen med en scoring i det 88. minut.

Hollands forsvar har generelt sejlet alt for længe, og mod et kompetent engelsk hold, som lavede tre mål i Tyskland i sidste uge, bør det blive en hård kamp for det hollandske forsvar på Wembley.

Herunder kan du se flere odds på England vs Holland hos bet365, hvor der er fine odds at hente på England til dette opgør.

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330