Dagens Spilforslag: Odds på Chelsea vs West Ham

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Chelsea vs West Ham (Premier League)

Vi spiller: West Ham: 5.25 (set hos bet365)

Spilstop: Lørdag d. 19.03. 2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Er sæsonen slut for Chelsea?

Chelsea røg i sidste uge ud af Champions League mod Paris St. Germain og fulgte op på skuffelsen med et 2-0 nederlag ude til Everton i FA Cuppen. Dermed har de regerende engelske mestre kun ét trofæ at spille om i år, og det tilhører formentlig Leicester eller Tottenham. Ovenpå en miserabel sæson gælder det nu om at tilspille sig en plads i Europa til næste sæson, men Chelsea har et stykke vej derop. Placeret som nr. 10 i Premier League, skal Chelsea avancere fem pladser i tabellen og undervejs bl.a. passere dagens modstandere fra West Ham, hvis der skal spilles europæisk bold på Stamford Bridge i 2016/17. West Ham er nemlig nr. 5 i Premier League – hele 9 point foran Chelsea.

Ude af Europa og ude af FA Cuppen kan Chelsea nu koncentrere sig 100% om at gøre det godt i Premier League, hvor holdet er ubesejret i 13 kampe i streg. 6 vundet og 7 uafgjorte har givet Chelsea point nok til, at man stadig kan udgøre en faktor i subtoppen af tabellen, hvis man kan sammensætte en stime af gode resultater i den sidste del af sæsonen.

Hvorvidt Chelsea går efter en solid slutspurt eller er gået mentalt på sommerferie, får vi første klare fingerpeg om lørdag, når West Ham kommer på besøg.

Som nævnt er West Ham netop nu på en flot femteplads i Premier League, og The Hammers er inde i en super god stime. I de seneste fem kampe (inkl. to FA Cup-kampe) er det således blevet til fire sejre og én uafgjort.

West Ham imponerede først i FA Cuppen med 1-5 ude over Blackburn, og efterfølgende spillede West Ham hjemme to kampe i træk, som begge blev vundet med 1-0. Her var modstanderne Sunderland og Tottenham. Derefter var West Ham i Liverpool, hvor det blev til 2-3 sejr over Everton, og senest var London-klubben igen nordpå, da man fik 1-1 og omkamp ud af FA Cup-kampen på Old Trafford mod United. Her førte West Ham 0-1 indtil Martial fik udlignet i det 83. minut.

Generelt har West Ham været gode på udebane i år, hvor man er 6-5-4 for sæsonen, og alt tyder på, at West Ham går efter alle tre point på Stamford Bridge.

 

Dagens Spilforslag: West Ham kan overraske her

Der er flotte odds 5.25 netop nu på West Ham, og isoleret set kan vi sagtens se West Ham snuppe alle tre point her. Godt nok er Chelsea ubesejret i Premier League i 13 kampe, men West Ham er inde i en god stime og har længe spillet langt bedre fodbold end Chelsea. Odds 5.25 synes helt skævt her, og det skal selvfølgelig prøves, når der kan stilles så mange spørgsmålstegn efter Chelseas tre seneste kampe uden sejre.

Vi spiller West Ham-sejr til odds 5.25 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Chelsea vs West Ham

bet365 har odds på Chelsea vs West Ham, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330