Dagens Spilforslag: Odds på Chelsea-sejr mod Scunthorpe i FA Cup

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Chelsea vs Scunthorpe (FA Cup)

Vi spiller: Chelsea -2: Odds 2.30 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 10.1.2016 kl. 15.00

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Guus Hiddink: – FA Cuppen er et mål

Chelsea har haft en mareridts sæson, hvor titelforsvaret i Premier League synes at være gået i vasken, og The Special One – José Mourinho – er sat på porten. Guus Hiddink er ny mand ved roret i Chelsea, og indtil videre har hollænderen fået en udmærket start. Særligt den seneste kamp, hvor Chelsea vandt med 0-3 på en svær udebane mod Crystal Palace, viste Chelsea-mandskabet for alvor storspil i perioder.

Vi tror bøtten er vendt for Chelsea, og det kommer til at gå ud over Scunthorpe i dag. FA Cuppen er et stort trofæ – både for klub og fans – og da løbet nok er kørt i Premier League i år, hvor Chelsea ligger nr. 14, er FA Cuppen måske også det eneste trofæ, Chelsea reelt har chancen for at vinde i år.

“Da jeg startede, sagde vi, at vi er nødt til at have nogle mål. Med en storklub er du nødt til at have mål. Fjerdepladsen i Premier League ser svær ud, men så er der to mål tilbage, hvoraf den ene er FA Cuppen. Det er et stort mål for spillerne”, sagde Guus Hiddink iflg SkySports forud for det kommende opgør. Guus Hiddink var i øvrigt også manager for Chelsea tilbage i 2009, hvor Chelsea vandt netop FA Cuppen.

Det der dog taler en smule imod dagens spilforslag, og som du skal være opmærksom på, er selvfølgelig risikoen for, at Hiddink bringer (for) mange reserver i spil i opgøret.

Faktum er nemlig, at Eden Hazard, Radamel Falcao og Loic Remy er ude med skader, hvilket efterlader Chelsea med én klassangriber i kampform, Diego Costa. Costa spillede en suveræn kamp sidst mod Crystal Palace, hvor han også kom på tavlen sammen med Oscar og Willian.  Chelsea har dog masser af potentielle målscorer i truppen, og når det kommer til stykket, skylder Chelsea-spillerne velnok hjemmepublikummet en stor oplevelse med masser af underholdning ovenpå en ufattelig ringe sæson.

Indrømmet, Scunthorpe er ikke er mandskab vi kender synderligt meget til, men placeret på en 15. plads – midt i tabellen – i den tredjebedste række (League One), bør Scunthorpe ikke være et stort problem for et oplagt Chelsea-mandskab hjemme på Stamford Bridge. Scunthorpe slog Leyton Orient i 2. runde med 3-0, men dette bør blive endestationen for Scunthorpe.

 

Dagens Spilforslag

FA Cuppen er svær at spå om, og det kan ligeså godt være i dette opgør, den store overraskelse kommer. Vi tror dog, Chelsea-spillerne har brug for at markere for fodboldverdenen – og dem selv – at de forsvarende mestre er på vej tilbage i storform. Senest blev det 0-3 ude mod Crystal Palace, og vi tror på en storsejr igen i dag.

Vi spiller på Chelsea -2, hvilket betyder, at Chelsea skal vinde med mindst tre mål. Det får vi odds 2.30 på hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Chelsea vs Scunthorpe

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Chelsea vs Scunthorpe.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330