Dagens Spilforslag: Odds på Celta Vigo vs Sevilla i Copa del Rey

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Celta Vigo vs Sevilla (Copa del Rey)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Celta Vigo: Odds 2.80 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 11.02.2016 kl. 20.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tredje møde på en uge

celta_vigoI Dagens Spilforslag kigger vi på Copa del Rey-semifinalen mellem Celta Vigo og Sevilla. Det bliver det tredje møde på bare en uge mellem de to mandskaber. Den første semifinale for en uge siden sluttede hele 4-0 til Sevilla, og der skal intet mindre end et mirakel til, hvis Sevilla ikke skal kunne kalde sig Copa del Rey-finalister anno 2016 senere i aften.

I weekenden fik vi så en lille generalprøve på aftenens kamp, da Celta Vigo og Sevilla mødtes i La Liga. Her kom Sevilla foran til trods for at være blevet reduceret til 10 mand undervejs, og selvom Celta var en mand i overtal det meste af kampen, lykkedes det kun for Celta at få 1-1 mod et godt kæmpende Sevilla-mandskab.

Sevilla vil formentligt spare nogle spillere i aftenens kamp ovenpå 4-0 sejren i det første opgør, og Celta vil formentlig komme buldrende fra kampens start med målet om at sætte et par hurtige scoringer og dermed skabe fornyet spænding om udfaldet.

Sevilla er netop nu nr. 5 i La Liga, mens Celta indtager 7. pladsen. Begge hold har egentlig nok at se til i liga-regi i kampen om at tilspille sig en placering der giver europæisk deltagelse til næste sæson, men omvendt kan en finaleplads i Copa del Rey også sikre netop dét. I finalen venter nemlig FC Barcelona, og hverken Sevilla eller Celta vil have særligt gode chancer for at slå Barcelona i finalen.

Da Barcelona forventes at træde direkte ind i Champions League, overgår Europa League-pladsen – som normalt gives til vinderen af Copa del Rey – i stedet til taberen af finalen. En plads i finalen vil altså sikre europæisk deltagelse i næste sæson, så der er masser på spil for både Celta og Sevilla i aften.

Kampen kan ses på livestream hos Bet365 fra kl. 20.30.

 

Spilforslag

Da Sevilla kan leve med et spinkelt nederlag, takket være 4-0 føringen fra første opgør, forventer vi et defensivt orienteret Sevilla-mandskab, der højest sandsynligt vil benytte sig af adskillige reserver – enten fra kampens start eller via indskiftninger undervejs, hvis stillingen stadig er i Sevillas favør.

Celta havde fortjent at vinde La Liga-kampen i weekenden, og vi tror det lykkes Celta Vigo at vinde dette opgør. Dog ikke stort nok til at Sevilla ikke kommer i finalen.

Vi spiller Celta Vigo til odds 2.80 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Celta Vigo vs Sevilla

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Celta Vigo vs Sevilla.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330