Dagens Spilforslag: Odds på Birmingham-sejr mod Bolton

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Birmingham vs Bolton (Championship, England)

Vi spiller: Birmingham: Odds 1.91 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 23.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Birmingham slår bundholdet Bolton

BirminghamI Dagens Spilforslag finder vi god værdi i et spil på Birmingham hjemme mod bundholdet Bolton i den engelske Championship. Birmingham ligger før kampen nr. 8 i tabellen, og har efter tre kampe i streg uden sejr brug for tre point her, for at holde trit med topfeltet i rækken. Birmingham har spillet en kamp færre end de fleste af konkurrenterne i toppen, og en sejr her vil betyde, at Birmingham kun vil være to point fra en playoff-plads.

Birmingham har godt nok været inde i en halvdårlig stime med to uafgjorte og et nederlag i de seneste tre kampe, men før da slog man Ipswich med 3-0 hjemme og topholdet Derby ude med 3-0. Birmingham har kvaliteterne i truppen til at spille med om oprykningen til Premier League, mens dagens modstander fra Bolton stadig har til gode at vinde den første kamp på udebane i denne sæson, hvor man er 0-4-12 efter 16 kampe.

 

Dagens Spilforslag

Bolton bør få det svært her mod et Birmingham-mandskab, som bør være topmotiveret til kampen. Birmingham er 7-2-6 for sæsonen hjemme på St. Andrews, så med dét in mente, at Birmingham sjældent deler pointene på hjemmebane, og Bolton endnu ikke har vundet ude, gør at odds 1.91 på Birmingham virker fornuftigt her.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Birmingham vs Bolton Wanderers

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Birmingham vs Bolton.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330