Dagens Spilforslag: Odds på Bastia vs Nantes

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Bastia vs Nantes (Ligue 1)

Vi spiller: Bastia: Odds 2.90 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 09.03. 2016 kl. 18.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Bastia vs Nantes

I Dagens Spilforslag kigger vi mod den franske Ligue 1, hvor Bastia tager imod Nantes kl. 18.30 på Korsika. Bastia er traditionelt stærke på hjemmebanen, og i år er ingen undtagelse, da holdet er 9-1-4 hjemme med en målscore på 19-10. Anderledes skidt går det, når Bastia ikke er hjemme på Korsika, for ude er man 2-4-8 og 8-19 for sæsonen. Det er altså hjemme, at Bastia henter de fleste point, og lige nu er det godt nok til en 11. plads – to point efter dagens modstandere fra Nantes.

Bastia er inde i en god stime, hvor man nu er ubesejrede i fem hjemmekampe i streg. I weekenden blev det til 0-0 hjemme mod Lorient, og før da havde Bastia vundet tre kampe i træk – heraf to på udebane med 0-1 og 0-2 mod Reims og Nice. Bastia har ikke lukket mål ind i den franske Ligue 1 i de seneste fire kampe, hvilket man ikke just kan sige om Nantes.

Nantes tabte i weekenden med 4-1 ude mod Rennes, og i sidste uge blev det til 3-2 nederlag ude mod Ligue 2-mandskabet Sochaux i pokalen. I Ligue 1 har Nantes nu kun vundet én af de fire seneste kampe, og ser man på Nantes’ statistik på udebane i denne sæson, er det ikke prangende tal. Kun fire sejre i 14 udekampe er det blevet til, mens fem er endt uafgjort og fem tabt.

 

Dagens Spilforslag: Hjemmestærke Bastia vinder mod Nantes

Her på Odds.dk redaktionen tror vi meget på 1-tallet i dette opgør. Bastia er altid stærke hjemme, og Nantes spiller nu deres tredje kamp på udebane i streg. Bastia havde også fordel af hjemmekamp i weekenden, og har derfor ikke været udsat for samme rejsestress i den seneste uges tid, som Nantes har med tre udekampe på bare 7 dage. Det bør give Bastia en fordel på den stærke hjemmebane, hvor holdet i forvejen nedlægger de fleste modstandere.

Odds 2.90 netop nu på Bastia virker alt for højt her, og det spiller vi hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Bastia vs Nantes

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Bastia vs Nantes.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330