Dagens Spilforslag: Odds på Basel vs Sevilla

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Basel vs Sevilla (Europa League)

Vi spiller: Basel: Odds3.50 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 10.03. 2016 kl. 19.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Optakt: Basel vs Sevilla

De forsvarende Europa League-mestre fra Sevilla hænger på endnu i årets turnering, og skal nu en tur til Schweiz, hvor Basel venter i 1/8-finalen. Basel er videre til denne runde efter en 4-4 sejr og avancement på udebanemål mod franske St. Etienne. Her tabte Basel 3-2 ude, og afgjorde derefter sagerne med 2-1 hjemme.

Sevilla var i gruppe med Juventus og Manchester City i Champions League, og måtte derfor se sig henvist til tredjepladsen og en plads i Europa Leagues slutspil. Her mødte de i sidste runde norske Molde, og vandt sikkert med 3-0 i Spanien. Dermed gjorde det mindre, at Sevilla efterfølgende tabte 1-0 i Norge.

Sevilla har været miserable på udebane i denne sæson, hvor man efter 14 udekampe i La Liga endnu ikke har vundet en kamp. Sevilla er 0-9-5 med en målscore på 10-17 på udebane i sæsonen, men ligger til trods for dette placeret på femtepladsen takket være de mange point, Sevilla henter hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan. Her er man til gengæld 12-0-2 for sæsonen i La Liga, og Sevilla hjemme og ude er at betragte som dag og nat.

Basel fører den schweiziske Super League, hvor man er fjorten point foran nærmest forfølgere (Young Boys) med en kamp til gode. Her viser Basel også god form i øjeblikket, hvor man har vundet fem af de sidste seks kampe og spillet én uafgjort. Det uafgjorte resultat kom i weekenden, da Basel spillede 1-1 ude mod midterholdet Thun.

Basel er særligt skræmmende på hjemmebanen St. Jakob Park, hvor man i Super League har vundet 10 ud af 11 kampe og har en fin målscore på 30-8. Samtidigt har man vist sig stærke i Europa League, hvor Basel vandt gruppen foran Fiorentina med 13 point for 6 kampe, og i første runde af knockout-fasen eliminerede et stærkt spillende St. Etienne-mandskab.

Mens Basel skulle være i stærkeste opstilling til kampen, er Sevilla formentlig uden den vigtige midtbanespiller Krycgowiak, som er tilbage i træning efter en mindre skade. Derudover er Nico Pareja meldt ude med en skade hos gæsterne.

 

Dagens Spilforslag: Odds 3.50 på Basel skal prøves

Dette bliver det første møde mellem Basel og Sevilla i en europæisk turnering, og Basel skal frem over stepperne for at få et godt resultat med til Spanien til returopgøret. Sevilla er lige så stærke hjemme, som man er elendige ude, så hvis Basel ikke formår at vinde hjemmekampen ser det sort ud før returopgøret. Med Sevillas mildest talt katastrofale udebanestatistik i denne sæson in mente, vil Sevilla formentlig være tilfredse med uafgjort eller et spinkelt nederlag her, hvorefter man har en gylden mulighed for at afgøre tingene hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan i returen.

Oddset på Basel er rigtig flot her med odds 3.50 netop nu på hjemmesejren, hvilket selvfølgelig skal prøves, når man tænker på Sevillas manglende evne til at imponere på fremmed græs i denne sæson.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Basel vs Sevilla

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Basel vs Sevilla.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330