Dagens Spilforslag: Odds på uafgjort i Aston Villa vs Norwich

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Aston Villa vs Norwich (Premier League)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.20 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 06.02.2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Én sejr til Villa i 23 kampe…

Aston Villa startede sæsonen med en 0-1 sejr ude mod oprykkerne fra Bournemouth, men siden da er det ikke just gået The Villans vej. Aston Villa har gang i lidt af en mareridtssæson i bunden af Premier League, hvor det kun er blevet én sejr siden sæsonpremieren, hvilket vil sige én sejr 23 kampe. Sølle 13 point i 24 kampe taler sig eget tydelige sprog for The Villans, som ligner en stensikker nedrykker allerede nu.

Senest Aston Villa spillede hjemme på Villa Park, var i FA Cup’en mod Manchester City. Her blev Villa gennembanket 0-4, og kampen efter i Premier League tabte man ude til West Ham med 2-0. Frustrationerne på Aston Villa-holdet blev da også udstillet med tydelig i 2-0 nederlaget til West Ham, hvor Villas Jordan Ayew allerede efter 17 minutter knaldede en albue i hovedet på en West Ham-spiller, og så var det en tur under bruseren og køle af igen.

Det er svært at få øje på, hvor storspillet pludselig skal komme fra hos Aston Villa. Intet har fungeret i denne sæson, men (og det er et stort men) Villa har dog kun tabt én (mod West Ham) i de fire seneste Premier League-opgør.

Villa vandt d. 12. januar den første sejr siden d. 8 august, da man slog Crystal Palace 1-0 hjemme på et selvmål af Palaces keeper Wayne Hennessey. Derudover har Villa på det seneste spillet 0-0 ude mod West Brom og 1-1 hjemme mod Leicester.

Tingenes tilstand er ikke meget bedre i Norwich, hvor man har tabt de sidste fire kampe i streg. De fleste husker Norwichs vanvittige 4-5 kamp mod Liverpool for nyligt, hvor Norwich havde fortjent point. Derudover har det ikke set for godt ud i Premier League, hvor Norwich senest tabte 0-3 hjemme til Tottenham. Dermed blev det til to hjemmebane-nederlag på stribe for Norwich, som før da spillede ude to kampe i træk. Her tabte man 3-0 til Bournemouth og 3-1 til Stoke.

Ser man bort fra de fire mål Norwich pludselig scorede mod Liverpool, har Norwich kun lavet ét mål i fire kampe, og Aston Villa har også mere end svært ved at finde vejen til netmaskerne.

 

 

Spilforslag: Aston Villa vs Norwich

Norwich og Aston Villa har udover at være placeret i bunden også dét tilfælles, at begge klubber blev slået ud af årets FA Cup på hjemmebane af Manchester City. Mens Villa tabte 0-4 til City, kunne Norwich nøjes med 0-3.

Der tegner sig et billede af to meget jævnbyrdige hold, som har alvorligt svært ved at lave mål for tiden. Vi har ikke den store fidus til, at Aston Villa kan afgøre fodboldkampe i øjeblikket, og selv om Norwich forsvar har sejlet på det seneste, må blødningen stoppe på et tidspunkt. Det er oplagt at det sker her, når vi tager Aston Villas svage angreb i betragtning.

Vi forventer et tæt opgør her, hvor dét at ingen af holdene vinder mange fodboldkampe i denne sæson gør, at vi tror den ender med pointdeling på Villa Park.

Vi spiller uafgjort til odds 3.20 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Aston Villa vs Norwich

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Aston Villa vs Norwich.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330