Dagens Spilforslag: Odds på AGF-sejr mod OB

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: OB vs AGF (Superliga)

Vi spiller: AGF: Odds 2.90 (set hos Bet365)

Kampstart: Fredag d. 26.02.2016 kl. 18.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

AGF vinder i Odense

I dag tages der hul på Superligaen igen, når AGF gæster OB i Odense, og her har vi et godt øje til aarhusianerne i Superligaens forårspremiere. Optakten har været rigtig fin hos AGF, som i vinter har fået ny træner i form af Glen Riddersholm. Derudover har AGF forstærket sig med den hjemvendte bomber, Morten “Duncan” Rasmussen, og den stærke 27-årige forsvarsstyrmand Niklas Backman.

AGF har gjort det godt i deres træningskampe, og i generalprøven mod Hobro blev det til en sikker 2-0 sejr hjemme på Ceres Park. Her var der iflg. Glen Riddersholm stadig plads til store forbedringer, men stemningen er god i AGF-lejren, hvor holdet umiddelbart ser ud til at være kommet styrket ud af vinterpausen.

Læs også: Stor Superliga optakt

Det samme kan man måske ikke helt sige om OB, som godt nok har hentet en ny keeper, hvilket også var tiltrængt. Sten Michael Grytebust er navnet på den nye 26-årige målmand, som kommer til fra Aalesund. Derudover har OB også hentet Joan Símun Edmundsson i Vejle, purunge Yao Dieudonn, den store forsvarsklippe Frederik Tingager og Izunna Uzochukwu fra Amkar.

Til gengæld er der en smule ballade at spore i OB-lejren, hvor en af holdets største profiler, Rasmus Falk, er røget i unåde hos OBs tilhængere, hvor mange har lagt ham for had, efter det er kommet frem af Falk til sommer skifter til FC København. Den slags falder ikke i god jord hos OBs fans, og vi har tidligere set hvordan Emil Larsens præstationer styrtdykkede i takt med at OBs fans lagde ham for had. Hvor stor en betydning det får for OB og Rasmus Falk i foråret, må tiden vise.

OB har også sagt farvel til Kenneth Zohore, Mikkel Kirkeskov, Lasse Kryger og Matti Lund m.fl., og umiddelbart ser OB ikke ud til at være kommet synderligt forstærket ud af vinterens transfervindue, i modsætning til AGF som har fået hentet nye spillere dér hvor man trængte allermest. Særligt tilgangen af Morten “Duncan” Rasmussen kan vise sig at blive vigtig for AGF, som længe har manglet en rigtig angriber til at supplere Mate Vatzadze i truppen. Med “Duncan” tilbage i den hvide trøje får AGF tilført langt mere kvalitet til den forreste kæde, og hvis “Duncan” kan holde sig skadesfri, forventer vi at AGF bliver endnu stærkere end holdet var i efteråret under Morten Wieghorst.

 

Dagens Spilforslag

Glen Riddersholm er ny mand ved roret i AGF, og der har hersket en god stemning på Fredensvang hele vinteren. Nu gælder det for alvor, og AGF-spillerne skal ud og vise deres nye træner, hvad de kan, når det virkelig tæller.

Vi tror, AGF kommer bedst ud til dette opgør, og særligt Morten “Duncan” må være ivrig for at komme på tavlen igen for sin barndomsklub. Derfor spiller vi AGF til at vinde til odds 2.90 hos Bet365, og som et lille bonusspil spiller vi også på Morten “Duncan” til at score kampens første mål til odds 6.00.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på OB vs AGF

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på OB vs AGF.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330