Dagens spilforslag og odds: Delaney kommer i dommerens sorte bog

Spilforslag hver dag

Kamp: Leverkusen – Werder Bremen
Spilforslag: Thomas Delaney får et kort i kampen
Odds: 6,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Thomas Delaney og Werder Bremen skal en tur til BayArena for at møde Leverkusen i DFB Pokalen. Det ligner på forhånd en rigtig svær opgave for danskeren og hans klub, da Leverkusen har været godt kørende hele sæsonen og ligger på en andenplads i Bundesligaen. Werder Bremen derimod har haft en horribel sæson og er kun over nedrykningsstregen på grund af en bedre målscore end Mainz.

 

Den danske defensive midtbane

Thomas Delaney spiller sekser for Werder Bremen. Derfor kommer han helt sikkert til at være involveret i rigtig mange dueller i dette opgør. Han skal beskytte sit forsvar, og det bliver som skrevet før ikke nogen nem opgave. Leverkusen har nemlig været i forrygende form hele sæsonen og har scoret mål på samlebånd. De laver i gennemsnit cirka to mål per kamp. Der er altså rimelig stor sandsynlighed for, at de får scoret mod Werder Bremen. Den eneste måde Delaney og co. kan sætte en stopper for dem på, er ved at give den en masse gas i duellerne og sørge for at de ikke kommer til særlig mange chancer tæt på mål.

Hvis Werder Bremen og Thomas Delaney skal være succesfulde med den mission og derved gå videre til næste runde af DFB Pokalen, så bliver de nødt til at lave en masse frispark og derved er risikoen for en del gule kort også relativ høj. Dem der har fået flest kort for klubben i denne sæson er Florian Kainz, Philipp Bargfrede og Robert Bauer med fire styk, og derefter kommer Thomas Delaney og et par andre spillere med tre styk. Da danskeren med al sandsynlighed starter inde på sekser-positionen, synes vi, at der er rigtig god værdi i at oddse på, at han får en ostemad i aftenens opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Thomas Delaney får et kort i kampen til odds 6,00 hos Danske Spil.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo