Dagens Spilforslag: Odds 7.00 på Alessandria vs AC Milan

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Alessandria vs AC Milan (Coppa Italia)

Vi spiller: Alessandria: Odds 7.00 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 26.01.2016 kl. 21.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Alessandria kan vinde det første opgør

alessandria_logoI Dagens Spilforslag skyder vi efter et højt odds i Coppa Italia, hvor vi efterhånden er nået til semifinalerne, der afvikles over to opgør.

I den ene semifinale står Alessandria fra Lega Pro-rækken (den tidligere Serie C) overfor mægtige AC Milan, og på papiret kan det synes som en walkover for Milan. Mens hele Alessandrias 24 mand store spillertrup er vurderet til ca. 46 mio. kr. hos transfermarkt.com, er Milans trup vurderet til i omegnen af 1,5 milliarder kroner, så det siger sig selv, at Milan er store favoritter her.

Alligevel fristes vi til at prøve det høje odds 7.00 på hjemmeholdet i Dagens Spilforslag.

Alessandria spiller godt nok kun i Lega Pro Gruppe A-rækken, men her er man trods alt i øjeblikket nr. 2, og kan prale af ikke at have tabt i ni hjemmekampe i streg. På hjemmebane i Lega Pro er Alessandria 7-2-1 for sæsonen, og har ydermere kun lukket 7 mål ind i de 10 hjemmekampe.

Samtidigt har Alessandria altså også spillet sig frem til semifinalen i Coppa Italia, hvor man i de sidste tre kampe har spillet på udebane. Her mødte Alessandria to Serie A-mandskaber fra Genoa og Palermo, men trods hjemmebanefordelen, måtte de to Serie A-klubber se sig slået 1-2. I kvartfinalen slog Alessandria ligeledes Spezia med 1-2 på udebane..

En stor sæson indtil videre for Alessandria, og spillerne må have godt med selvtillid med i bagagen på vej ind til dette opgør mod AC Milan.

Man har allerede elimineret to Serie A-hold undervejs, ovenikøbet på udebane, og nu venter sæsonens kamp på hjemmebane mod hæderkronede AC Milan. Det er pokalkampe som denne, spillerne i de lavere rangerende rækker håber på at få i løbet af en sæson, og Alessandria vil formentlig være “all in” fra kampstart.

 

Milan kan tåle snævert nederlag

AC_Milan_logoMilan er netop nu nr. 6 i Serie A, hvor milaneserne kæmper for at hænge på Europa-toget i toppen. Milan har været ok-kørende på hjemmebane i denne sæson, men på fremmed græs har Milan kun vundet tre ud af 11 opgør i Serie A. Fire uafgjort og fire tabte.

Mens Milan selvfølgelig kan sikre sig adgang til Europa ved at vinde Coppa Italia i år, er det ift. Dagens Spilforslag værd at huske på, at finalisterne findes over to opgør.

Milan kan sagtens tillade sig at tabe knebent 2-1 i dette opgør, og afgøre løjerne på eget græs. Coppa Italia er ikke et vigtigt trofæ i Italien, som FA Cup’en f.eks. er det i England, og derfor har man ofte set lavere rangerende hold gå rigtigt langt, fordi de store hold ikke altid stiller i stærkeste opstilling, eller giver sig 100% i kampene.

 

Dagens Spilforslag

Hvor stor Milans motivation er i dette første af to opgør, må tiden vise, men vi tror chancerne er rigtigt gode for, at det lykkedes Alessandria at stjæle en snæver sejr her. Til odds 7.00 skal det helt sikkert prøves.

Vi spiller Alessandria til odds 7.00 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Alessandria vs AC Milan

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Alessandria vs AC Milan.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330