Dagens spilforslag og odds: Valladolid fortsætter sejrsstimen

Spilforslag hver dag

Kamp: Numancia – Valladolid
Spilforslag: 2
Odds: 3,40
Bookmaker: bet365

 

Spil på Valladolid-sejr her

 

Der skal duelleres om en La Liga-plads i den første af to playoff-opgør på Nuevo Estadio Los Pajaritos mellem Numancia og Valladolid. Hjemmeholdet ekspederede Zaragoza ud i semifinalen via en samlet 2-3-sejr, mens udeholdet gjorde kort proces mod Gijón og vandt sammenlagt med hele 2-5. Værterne har generelt svinget en hel på det sidste, så vi har mere fidus til gæsterne i denne vitale kamp. Særligt fordi at de har scoret mål på samlebånd igennem det sidste lange stykke tid.

 

Vidt forskellige formkurver

I deres sidste syv opgør har Numancia været svære at blive kloge på. De har tabt tre, vundet to og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 8-9. Derfor er det da også højst overraskende, at de har fået spillet sig hele vejen til playoff-finalen, og hvis de kan sikre sig et godt udgangspunkt i aften, så står de nærmest med det ene ben i La Liga. Vi har dog rigtig svært ved at se dem blive ved med at levere mirakel på mirakel. Det var egentlig ganske heldigt, at de overhovedet sluttede i top seks til at starte med, så på et eller andet tidspunkt løber de ind i et nederlag. Efter vores bedste overbevisning kommer det i aften.

Valladolid er nemlig rigtig godt kørende for tiden. De har vundet hele seks ud af deres seneste syv kampe med en samlet målscore på 18-7. Deres defensiv er altså relativt stabil, mens deres offensiv er totalt toptunet. Det er en rigtig god kombination, når man spiller om at rykke op i det fineste selskab for første gang i årevis. Klubben er fyldt med traditioner og har efterhånden gjort sig fortjent til en plads blandt de tyve bedste hold i Spanien. Vi tror, at 2018 bliver året, hvor det kommer til at ske.

Derfor anbefaler vi at spille på, Valladolid vinder kampen. I skrivende stund giver det odds 3,40 hos bet365, men det kan både gå op og ned inden kampstart.

 

Spil på Valladolid-sejr her

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund