Dagens spilforslag og odds: Nice tager tre point mod Toulouse

Spilforslag hver dag

Kamp: Nice – Toulouse
Spilforslag: 1
Odds: 2,20
Units: 3/5
Bookmaker: Bethard

 

Spil på Nice-sejr lige her

 

Nice er blevet distanceret af de øvrige tophold i den franske Ligue 1 efter kun at have hentet seks point ud af de seneste femten mulige. Det går dog heller ikke særlig godt for deres modstander Toulouse, da de ligger og roder rundt et stykke over nedrykningsstregen. Derudover har de blot vundet en enkelt ud af deres sidste syv ligaopgør. Umiddelbart tror vi, at værterne kommer tilbage på sejrssporet, mens gæsterne løber ind i et endnu et nederlag. Særligt fordi deres defensiv har virket vakkelvorn i hele sæsonen og har lukket intet mindre end 42 mål ind.

 

Nice napper tre point

Hjemmeholdet gør det rigtig godt på eget græs, og det har de faktisk gjort igennem længere tid. De står noteret for syv sejre, to uafgjorte og fire nederlag på hjemmebane med en samlet målscore på 11-11, og de har rent faktisk vundet intet mindre end fire gange på stribe foran deres trofaste fans. Det ville overhovedet ikke overraske os, hvis de fortsætter deres fornemme takter og snupper den femte sejr i streg mod kriseramte Toulouse. Et frækt bud på en matchvinder kunne Allan Saint-Maximin. Selvom han ikke har scoret siden den 26. januar, så er han stadig topscorer for  klubben.

Udeholdet er derimod virkelig skidt kørende på fremmed græs. Indtil videre står de noteret for fire sejre, tre pointdelinger og hele syv nederlag med en samlet målscore på 12-24. Derudover har de tabt tre udekampe i streg med en samlet målscore på 3-9, så der er i sandhed ikke særlig meget at smile over for tiden. Vi kan ikke rigtig forestille os, at de får vendt den negative spiral mod Nice, og da de samtidig har mere end svært ved at holde buret rent, tror vi heller ikke, at de får point ud af deres anstrengelser.

Derfor er dagens fidus, at Nice vinder kampen til odds 2,20 hos Bethard.

 

Spil på Nice-sejr lige her

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo