Dagens spilforslag – Newcastles nedtur fortsætter

Kamp: Newcastle United – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Arsenal -1)

Odds: 1,83

Spilstop: 27. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Newcastle står fortsat blot noteret for én sejr i Premier League i denne sæson. Efter denne kamp vil vi være halvvejs i sæsonen, så det skal der naturligvis gerne snart laves om på. De nye ambitiøse ejere skal helst ikke nyde noget af en tur ned i Championship, som vil komplicere projektet betragteligt.

Der venter dog en hård opgave, når Manchester United kommer på besøg. De er kommet godt fra land med Ralf Rangnick ved roret og har vundet tre ligakampe på stribe. Vi regner da også med, at de ender med at slå Newcastle med mindst to mål.

 

Derfor vinder Manchester United kampen med mindst to mål

Efter at de hentede sæsonens første sejr mod Burnley, har Newcastle tabt deres sidste tre kampe på stribe. Ikke nok med at man har tabt disse, så har man også tabt stort.

Med til historien hører naturligvis, at man har mødt et par svære modstandere i form af Leicester, Liverpool og Manchester City. Disse kampe blev tabt med henholdsvis 0-4, 1-3 og 0-4.

Nu gælder det så endnu en svær kamp mod Manchester United. De har modsat Newcastle vundet deres sidste tre Premier League-kampe på stribe. Her har man slået Arsenal, Crystal Palace og Norwich med henholdsvis 3-2, 1-0 og 1-0.

Manchester United har desuden modsat Newcastle ikke været i kamp de sidste to spillerunde, hvor deres kampe har været aflyste. Dermed må de formodes at være mere friske end deres modstandere.

Manchester United bør have nok offensive kvaliteter til at påføre Newcastle mere smerte. Hvis de først lykkes dem at komme foran, så får Newcastle svært ved at svare igen på det.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -3). Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.