Dagens spilforslag og odds: Aalborgensisk avancement i Sydbank Pokalen

Spilforslag hver dag

Kamp: Næstved Boldklub – AaB
Spilforslag: 2
Odds: 1,86
Units: 4/5
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på AaB-sejr lige her

 

I aften klokken 18:00 skal vi have fundet den sidste semifinalist i Sydbank Pokalen, og det bliver enten Næstved Boldklub eller AaB. Værterne har startet foråret ud med at besejre Viborg FF samt spille uafgjort med Silkeborg IF på eget græs. Gæsterne har tabt til Randers FC og FC Midtjylland, mens de har slået SønderjyskE samt spillet uafgjort med Hobro IK og Brøndby IF. Umiddelbart tror vi mest af alt på aalborgensisk avancement. De har nemlig en brandvarm trio på holdkortet. Her er der selvfølgelig tale om Lucas Andersen, Kasper Kusk og Tom van Weert.

 

AaB skal tilbage på sejrssporet

Næstved har en reel chance for oprykning til Superligaen, da de ligger på en delt tredjeplads i NordicBet Ligaen med 33 point. Der er kun to point op til Silkeborg og Viborg i toppen af tabellen, så der er rigtig god grund til optimisme for tiden. Først og fremmest skal de dog forsøge at spille sig videre til semifinalerne af pokalturneringen, hvilket bestemt ikke bliver nogen nem opgave. Særligt fordi de har haft en smule svært ved at score mål i denne sæson. Deres topscorer er færøske Finnur Justinussen, men han har ikke været på tavlen siden 0-1-sejren over HB Køge den 28. oktober.

De bolsjestribede nordjyder ligner et mandskab med fornyet tro på tingene under Jacob Friis. Det kunne man da også tydeligt se mod Brøndby på Vilfort Park i søndags, hvor et ekstremt underholdende opgør endte 3-3. Kasper Kusk åbnede målscoringen, mens Tom van Weert også kom på tavlen i første halvleg. Lucas Andersen sørgede for point med sit flotte mål på frispark efter en times tid. Vi kunne sagtens se en eller flere af disse tre spillere få netmaskerne til at blafre igen i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, AaB vinder kampen til odds 1,86 hos NordicBet.

 

Odds på AaB-sejr lige her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund