Dagens spilforslag og odds: Suveræne Sunderland snupper endnu en sejr

Spilforslag hver dag

Kamp: Morecambe F.C. – Sunderland
Spilforslag: 2
Odds: 1,75
Bookmaker: bwin

 

Spil på Sunderland-sejr hos bwin

 

I søndags vandt suveræne Sunderland for syvende gang i streg, og selvom de nok sparer en hel del spillere i aften, så kunne vi faktisk sagtens se dem snuppe sejr nummer otte på stribe. Morecambe F.C. er således i forfærdelig form for tiden og særligt hjemme på Globe Arena er de skidt kørende. I lørdags blev det til en skuffende nullert med Halifax fra National League på eget græs. Derudover er det endt med fire nederlag og en enkelt sejr i de sidste fem forsøg med en samlet målscore på 6-9.

 

Black Cats bugner af selvtillid

Værterne ligger og roder rundt i bunden af Sky Bet League Two med blot 17 point efter 17 kampe. Det er nok til en øjeblikkelige 20. plads, men der er ikke mere end seks point ned til Cheltenham under stregen. Overordnet set har de både store problemer med at score mål, og de lukker også for mange ind i den anden ende. I EFL Trophy har de spillet to opgør, og de er begge blevet tabt til henholdsvis Carlisle og Stoke U21. Derfor har de heller ikke den store grund til at prioritere pokalturningen i aften.

The Black Cats er derimod en helt anden historie. Efter syv sejre på stribe er de solidt placeret i toppen af Sky Bet League One, mens det også er blevet til avancement i FA Cuppen. I denne sekundære pokalturnering har Stoke U21 efter straffespark og slået Carlisle i ordinær spilletid. Det er nok til en førsteplads i gruppen og med en sejr mod Morecambe kan de cementere deres fornemme sæsonstart. Den mission tror vi de lykkedes med. Også selvom de har spillet i søndags og bliver nok til at spare et par af stamspillerne.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sunderland vinder kampen til odds 1,75 hos bwin.

 

Spil på Sunderland-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund