Dagens spilforslag og odds: Magiske Messi banker Bilbao

Spilforslag hver dag

Kamp: Athletic Bilbao – FC Barcelona
Spilforslag: Lionel Messi scorer i kampen
Odds: 1,87
Units: 5/5
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Messi scorer hos Unibet

 

Athletic Bilbao har fået kæmpet sig væk fra bunden af La Liga-tabellen efter en solid stime af gode resultater. De kommer dog på en rigtig svær mission, når FC Barcelona slår et smut forbi Estadio San Mamés. Den catalanske storklub har ikke tabt et eneste ligaopgør siden den 11. november. Her måtte de se sig slået med 3-4 på eget græs af Real Betis. Siden da er det blevet til otte sejre og to pointdelinger, hvilket da også er hovedårsagen til, at de ligger lunt i svinget til at genvinde det spanske mesterskab.

 

Magiske Messi

Bilbao lå længe og rodede rundt nede under stregen, men der er virkelig sket ting og sager de sidste par måneder. Deres seneste ti kampe har udmøntet sig i fire sejre, fire uafgjorte og to nederlag, hvilket har taget dem helt op på en 12. plads med 26 point. Der er dog kun tre point ned til Rayo Vallecano på den forkerte side af stregen. De kan altså ikke føle sig helt sikre endnu. Deres topscorer er Iñaki Williams med syv fuldtræffere i ligaen. Han har dog ikke været på tavlen siden midten af januar måned.

Barça buldrer bare derud, og der er ikke den store tvivl om, at de burde genvinde det spanske mesterskab i sikker stil. Hovedårsagen til dette er naturligvis den lille, vævre argentiner Lionel Messi. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder har scoret 21 gange og lagt op til yderligere ti i La Liga, og han bliver utvivlsomt topscorer. Mod Real Madrid i onsdags fik han omkring en halv time på banen, men han starter med statsgaranti inde i aften. Vi kunne sagtens forestille os, at han får netmaskerne til at blafre på ny.

Derfor anbefaler vi at spille på, Lionel Messi scorer i kampen til odds 1,87 hos Unibet.

 

Odds på Messi scorer hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund