Dagens spilforslag og odds: Verratti får det svært mod Pogba

Spilforslag hver dag

Kamp: Manchester United – Paris Saint-Germain
Spilforslag: Marco Verratti får et kort i kampen
Odds: 2,50
Units: 2/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Verratti får kort her

 

Verdens fornemmeste turnering for klubhold, Champions League, vender tilbage med et brag mellem Manchester United og Paris Saint-Germain i aften klokken 21:00 på Old Trafford. Vi regner med, at det bliver en tæt og intens duel med tænding og spænding fra start til slut. Særligt kampen om den centrale midtbane kunne sagtens gå hen og vise sig at blive udslagsgivende. Her skal Marco Verratti på en svær mission, når han skal forsøge at sætte en stopper for den flyvende franskmand Paul Pogba.

 

Verratti kommer på overarbejde mod Pogba

Man Utd buldrer bare derudaf under Ole Gunnar Solskjær, og de røde djævle har noteret sig for ti sejre samt en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 28-7 efter nordmandens ankomst. Særligt midtbanemotoren Paul Pogba har været i fantastisk form med otte mål og fem oplæg i denne imponerende ubesejrede stime. Vi kunne sagtens se ham volde Thomas Tuchels tropper store problemer i aften, hvis de ikke går hårdt til ham fra dommerens første fløjt.

PSG må undvære både Neymar, Edinson Cavani og Thomas Meunier til dette opgør, hvilket må siges at være tre meget store tab. Manden som skal forsøge at sætte en stopper for midtbanemotoren fra Manchester er italienske Marco Verratti. Har har en hang til ostemadder, da der indtil videre er blevet skrabet otte sammen i 25 optrædener denne sæson. Det ville overhovedet ikke overraske os, hvis han bliver præsenteret for nummer ni på Drømmenes Teater. Særligt fordi han elsker at gå til stålet samt brokke sig til dommeren.

Følg braget på TV3+ med optakt fra klokken 20:00. Tjek eventuelt vores Champions League TV-guide for at få det fulde overblik.

Derfor anbefaler vi at spille på, Marco Verratti får et kort i kampen til odds 2,50 hos Danske Spil.

 

Odds på Verratti får kort her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift