Dagens spilforslag og odds: Marc Pedersen rager sig uklar med dommeren

Spilforslag hver dag

Kamp: SønderjyskE – AGF
Spilforslag: Marc Pedersen får et kort i kampen
Odds: 3,75
Units: 2/5
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Pedersen får kort her

 

Mandagskampen i Superligaen er en duel mellem to kriseramte mandskaber. Glen Riddersholm og Sønderjyske har således ikke smagt sejrens sødme siden den 10. marts. Her slog de Esbjerg fB med 3-1 hjemme på Sydbank Park. David Nielsen og AGF har blot vundet en enkelt gang i de sidste seks forsøg, og det var mod AC Horsens som selv er i kæmpe krise. Det bliver uden tvivl tæt og intenst i Haderslev. Vi kunne sagtens forestille os, at dommeren kommer til at uddele et par gule kort i løbet af de 90 minutter.

 

Marc Pedersen går til stålet

Sønderjyderne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse, da der er tre point op til Bo Henriksens mandskab på den livgivende andenpladsen i Gruppe 1. Det ser dog mere end svært ud, da de har store defensive problemer, hvilket man tydeligt kunne se i 4-1-nederlaget til Vejle for en uges tid siden. Her var de nemlig allerede bagud med 3-0 efter en halv times tid, og så vinder man ikke særlig mange fodboldkampe. Deres klart største kortkonger er Marc Pedersen. Han har raget fem advarsler til sig i sine sidste ti optrædener for klubben.

Århusianerne fik en forløsende sejr forrige fredag, da de bankede Horsens med 0-3 på CASA Arena. Det var deres første sejr i månedsvis, og de er så småt ved at have sikret sig overlevelse. Der kan dog ikke være den store tvivl om, at David Nielsen vil se mere af samme skuffe, da der har været alt for langt mellem snapsene det sidste lange stykke tid. Et oplagt bud på en århusiansk målscorer må siges at være Patrick Mortensen. Han har således noteret sig for fem fuldtræffere i syv opgør og scorede to gange i 0-3-sejren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Marc Pedersen får et kort i kampen til odds 3,25 hos Danske Spil.

 

Odds på Pedersen får kort her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund