Dagens Spilforslag: Manchester United vs Southampton

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Manchester United vs Southampton (Premier League)

Vi spiller: Southampton: Odds 4.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 23.01.2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Southampton kan overraske på Old Trafford

Når selv Peter Schmeichel er ude med riven efter De Røde Djælve, er det tegn på, at spillet ikke just kører på skinner for Manchester United. Den tidligere Man United-keeper var ovenikøbet ude med sin kritik af United efter 0-1 sejren på Anfield mod Liverpool i sidste runde, for spillet var ikke kønt, og sejren heldig, mente de fleste eksperter efter kampen. Herunder altså også Peter Schmeichel.

Louis van Gaal har stadig ikke fået styr på Man United-tropperne, som dog på de gode dage spiller ganske fortrinlig fodbold i perioder. Dog har vi et godt øje til Southampton her, hvilket baseres på de to holds umiddelbare form og naturligvis et flot odds på 2-tallet.

Bet365 giver odds 4.75 på Southampton, og det mener vi er for højt. Godt nok er United ubesejret i fire Premier League-kampe i streg, men kigger vi på de sidste tre kampe, United har spillet, er det blevet til 1-0 over Sheffield United i FA Cuppen (sidste minuts straffespark af Rooney sikrede sejren), hvorefter det er blevet til 3-3 ude mod Newcastle og 0-1 ude mod Liverpool. Her spillede United ikke specielt godt, og var måske lidt heldige med at få point med hjem fra begge opgør. Særligt fra Anfield.

Paradoksalt nok, virker det til at være nemmere for United at spille på udebane, fordi modstanderne i højere grad angriber United på hjemmebane end på Old Trafford. Uniteds kontramaskine og evne til at score mål nærmest ud af den blå luft, har båret klubben gennem de seneste kampe, men på hjemmebane – hvor United selv skal skabe kampene – er man selv anderledes sårbar overfor kontraangreb.

I dagens kamp mod Southampton, står United overfor et formstærkt mandskab som har vundet de seneste to kampe mod Watford og West Bromwich med 2-0 og 3-0. Uniteds offensiv har været tandløs på det sidste, hvor nærmest kun Rooney har skaffet point på bordet med sine vigtige scoringer, og hvis det ikke kommer fra Rooney – eller den på det seneste lettere anonyme Martial – er det svært at se, hvor det ellers skal komme fra.

 

 

Dagens Spilforslag

Der er krise i United for tiden, og Southampton kan overraske her. I hvert fald vurderer vi, at i lige præcist dette scenario, vinder Southampton ofte nok til at odds 4.75 er et attraktivt odds.

Vi satser på Southampton til odds 4.75 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Manchester United vs Southampton

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Manchester United vs Southampton.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330