Kamp: Manchester United – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,81

Spilstop: 12. marts kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester United og Tottenham går begge benhårdt efter den fjerdeplads, som giver adgang til Champions League. Der er dog hård kamp om denne i år, så der er ikke råd til mange fejltrin.

Holdene går ind til denne kamp med vidt forskellige oplevelser fra sidste runde. Her smadrede Spurs Everton med hele 5-0, mens Manchester United blev udspillet i derbyet mod Manchester City og tabte med 4-1.

Det er desuden et møde mellem to hold, som har været ganske ustabile i denne sæson. Især Tottenhams seneste par kampe har været ganske målrige, og det regner vi også med blive tilfældet i dag på Old Trafford.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester United har blot vundet fem af deres seneste 12 kampe i Premier League. Senest blev det som nævnt til et nederlag på 1-4 til Manchester City.

Det har medført, at man nu er et point efter Arsenal, som har overtaget fjerdepladsen. Det særligt problematiske er, at Arsenal har hele tre kampe i hånden.

Derfor skal Manchester United bruge point, når Tottenham kommer på besøg. Det bliver dog ingen let opgave mod et Spurs-hold, der som nævnt fik tanket godt med selvtillid mod Everton.

Det er især offensiven, som for alvor er kommet i omdrejninger hos Spurs. Harry Kane var flyvende med to scoringer, mens Son også kom på tavlen. Svenske Dejan Kulusevksi imponerede også med to assists.

Hvis de igen er i topform, så kan United forsvaret meget vel få endnu en hård aften på kontoret. Vi siger, at der falder mindst tre mål i denne kamp på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester United og Tottenham Hotspurs. Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.