Dagens spilforslag – Manchester City spiller sig i CL-finale

Kamp: Manchester City – Paris St-Germain

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 4. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester City sikrede sig med en 2-1-sejr på udebane i Paris et godt udgangspunkt inden dette returopgør. Dermed skal PSG som minimum vinde 2-0. Hvis City får scoret, skal de dog score mindst tre mål.

Det faktum at PSG tvinges til at satse offensivt er naturligvis en fordel for Manchester City. Vi regner da også med, at det endnu engang bliver Pep Guardiolas mandskab, som trækker det længste strå i dette opgør.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester City lader til at have overvundet en knap så god periode, hvor de tabte til Leeds i Premier League og Chelsea i FA Cuppen. Siden da har foruden sejren i Paris også slået Crystal Palace i ligaen samt vundet Liga Cup-finalen mod Spurs.

Sejren mod Palace betyder, at man nu er snublende tæt på at sikre sig sit syvende mesterskab. Det kan faktisk ske allerede i næste spillerunde. Det er dog ingen hemmelighed, at succes i Champions League er Citys vigtigste opgave i denne sæson. Derfor hviler der fortsat et enormt pres på Guardiola og holdet inden denne returkamp mod PSG.

City har dog gennem denne sæson vist, at de kan håndtere presset. De har desuden også været sikkerheden selv i Champions League, hvor det er blevet til ti sejre og blot én uafgjort.

Citys store fordel sammenlignet med PSG er naturligvis, at de stort set har sikret sig mesterskabet, mens der fortsat er stor spænding om titlen i Frankrig.

Eksempelvis kunne City lade folk som Kevin De Bruyne, Phil Foden, Ruben Dias og Ilkay Gündogan se hele weekendens kamp mod Palace fra bænken. Hos PSG sparede man også et par store profiler, men Neymar spillede stort set hele kampen.

Vi regner med, at City friskere trup samt det faktum, at de har et fremragende udgangspunkt vil være nok til at føre dem til sejren.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Paris St-Germain. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.