Dagens spilforslag – Begge hold kommer ikke på tavlen på Anfield

Kamp: Liverpool- Southampton

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 2,11

Spilstop: 27. november kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter et nederlag til West Ham tidligere i november lader Liverpool til at være tilbage på rette spor. De har nemlig leveret gode præstationer i deres sidste par kampe i Premier League og Champions League.

De har da heller ikke råd til mange flere svipsere, hvis de skal holde Chelsea og Manchester City i kort snor. Nu venter en hjemmekamp mod Southampton, hvor kravet til Klopps tropper naturligvis er at hente tre point.

Southampton tabte i sidste runde til den daværende bundprop – Norwich. Vi regner med, at det ikke kommer til at lykkes begge hold at få scoret, når det går løs på Anfield.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Som nævnt led Liverpool inden landskampspausen et nederlag mod West Ham. Det skete, da man i London endte med at tabe med 2-1 til the Hammers.

Efter landskampspausen er det dog gået noget bedre. Sidste weekend hentede man en imponerende 4-0-sejr. Det skete mod et Arsenal-hold, som ellers ikke havde tabt siden tredje spillerunde. Her kom Sadio Mané, Diogo Jota, Mohamed Salah og Takuki Minamino på tavlen for the Reds.

Succesen fortsatte i midtugen, da man med en 2-0-sejr over Atlético Madrid fastslog, at man var det bedste hold i Champions Leagues Gruppe B. Her scorede Thiago og Salah for Liverpool.

Liverpool var allerede videre, hvorfor man havde valgt at spare folk som van Dijk, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Fabinho og Jota.

Nu møder de et Southampton-hold, som efter en stærk periode i sidste weekend tabte med 2-1 til Norwich. Southampton er i deres sidste tre kampe lykkes med at bringe sig tidligt foran. Hvis det ikke lykkes mod Liverpool, kan de let få en lang kamp. Vi regner med, at dette meget vel kan ende med, at mindst et af holdene (sandsynligvis Southampton) ikke kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og Southampton. Hos Marathonbet får man odds 2,11 på dette.