Dagens spilforslag og odds: Lewandowski lyner på Ernst Happel Stadion

Spilforslag hver dag

Kamp: Østrig – Polen
Spilforslag: Robert Lewandowski scorer i kampen
Odds: 2,65
Units: 2/5
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Lewandowski scorer her

 

I aften skal vi have sparket kvalifikationen til EM 2020 i gang, og der venter blandt andet et brag mellem Østrig og Polen på Ernst Happel Stadion klokken 20:45. Værterne er godt nok favoritter, men gæsterne har en af verdens bedste målmagere på holdkortet i Bayern München-bomberen Robert Lewandowski. Selvom han ikke har scoret på landsholdet siden den 12. juni sidste år, så vi kan sagtens se ham komme tilbage på sporet i aften. Særligt fordi han har været i fin form for de tyske mestre mel fem mål i sine sidste fire optrædener.

 

Lewandowski lyner mod østrigerne

Østrig har det historisk set svært mod polakkerne, da de har spillet mod dem tre gange, og her er det blevet til to nederlag og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 4-7. Sidst de to mandskaber mødtes var ved EM for elleve år siden. Her endte det uafgjort efter en sen udligning af Ivica Vastić fra straffesparkspletten. Ifølge bookmakerne er de favoritter i aften, men vi er ikke helt så sikre i vores sag.

Polen er nemlig nødt til at modbevise deres kritikere efter en forfærdelig VM-slutrunden og en endnu ringere UEFA Nations League-debut. Ved verdensmesterskaberne tabte de til både Senegal og Columbia, hvilket gjorde at en sejr over Japan ikke var nok til avancement. I gruppe tre af Liga B endte de med at rykke ned efter kun at have skrabet sølle to point sammen ud tolv mulige mod Portugal og Italien.

Hvis det polske landshold skal finde tilbage til fordums styrke og komme ud af den negative spiral, så skal deres målmaskine vise dem vejen. Det tror vi, at han er i stand til.

Derfor anbefaler vi at spille på, Robert Lewandowski scorer i kampen til odds 2,65 hos Unibet.

 

Odds på Lewandowski scorer her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund