Dagens spilforslag og odds: Den colombianske kortkonge gør det igen

Spilforslag hver dag

Kamp: Everton – Bournemouth
Spilforslag: Jefferson Lerma får et kort i kampen
Odds: 2,90
Units: 1/5

Bookmaker: Unibet

 

Odds på Lerma får kort

 

Jefferson Lerma fra Bournemouth undgik sit tiende gule kort i sæsonen mod Watford på Vitality Stadium, hvilket betyder, at han endnu ikke skal sidde to dage i skammekrogen. Det bliver dog overhovedet ikke nemt at gentage den bedrift mod Everton på Goodison Park. Her skal han nemlig forsøge at sætte en stopper for folk såsom Richarlison, Gylfi Sigurðsson og Theo Walcott. Umiddelbart kunne vi godt se ham modtage ostemad nummer ti i dette opgør. Der bliver således nok at se til på den centrale midtbane.

 

Lerma laver for mange frispark

Siden sit sommerskifte fra Levente til The Cherries, så har det været en ganske godkendt debutsæson for den colombianske midtbanemotor. I hvert fald hvis man ser bort fra antallet af advarsler, som han har revet til sig. Det er nemlig en smule problematisk allerede at have modtaget ni af slagsen, når sæsonen kun er halvvejs. Man kunne tydeligst se, at hans træner havde bedt ham om at holde sig på måtten mod The Hornets, men den strategi kan simpelthen ikke blive ved med at virke for Eddie Howe. Jefferson Lerma er ankeret på midtbanen, og når man spiller den position, så kommer man per automatik til at være involveret i rigtig mange dueller.

Når man tænker på, at The Toffees med al sandsynlighed kommer til at være spilstyrende i dette opgør, så bliver der nok at lave for de defensive spillere fra Bournemouth. Den colombianske midtbanemotor kommer nok til at spille overfor André Gomes og Idrissa Gana Gueye, hvilket bestemt ikke bliver nogen ‘walk in the park’. Vi sætter vores lid til, at colombianeren kommer op på et tocifret antal kort og rager et par karantænedage til sig i processen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Jefferson Lerma får et kort i kampen til odds 2,90 hos Unibet.

 

Odds på Lerma får kort

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund