Dagens spilforslag – Leipzig holder mesterskabshåbet i live

Kamp: RB Leipzig – FC Augsburg

Spilforslag: RB Leipzig vinder kampen med mindst to mål (RB Leipzig -1)

Odds: 1,74

Spilstop: 12. februar kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

RB Leipzig er efterhånden nået dertil, hvor der ikke er råd til flere fejltagelser, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at holde sig inde i kampen om det tysker mesterskab. Dermed er tre point mod FC Augsburg et krav, og vi mener da også, at det bør være en overkommelig opgave for Leipzig, som vi faktisk tror ender med at vinde kampen med mindst to mål.

 

Derfor vinder RB Leipzig med mindst to mål

RB Leipzig ligner i skrivende stund det bedste bud på en udfordre til Bayern München i kampen om det tyske mesterskab. Her er man inden denne runde på andenpladsen med syv point op til Bayern og 14 spillerunder tilbage.

Med Bayerns vanlige styrke in mente er der altså ikke råd til de store fejltagelser, hvis ikke Bayern skal forsvinde ud i horisonten. En af disse kom for tre runder siden, da Leipzig tabte med 3-2 mod bundholdet Mainz.

Efterfølgende er man dog kommet tilbage på rette spor med sejre over Bayer Leverkusen og Schalke 04 på henholdsvis 1-0 og 3-0. Nu gælder det Augsburg, som kæmper for at holde sig fri af nedrykningskampen.

Her går det ikke just den rette ved for holdet fra Bayern. Deres seneste otte kampe har nemlig budt på seks nederlag og blot to sejre. Senest har man tabt til Borussia Dortmund og Wolfsburg med holdsvis 3-1 og 2-0.

Nu venter så endnu en svær kamp mod Leipzig, som Augsburg tidligere i sæsonen tabte til med 2-0 hjemme i sydtyskland. Her var det Angelino og danske Yussuf Poulsen, som scorede kampens to mål. Poulsen er blevet skiftet ind i Leipzigs seneste to kampe og er dermed i spil til denne kamp mod Augsburg.

Vi regner som nævnt med, at han og holdkammeraterne får sikret en sejr på mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: RB Leipzig slår FC Augsburg med mindst to mål (RB Leipzig -1). Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.