Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i Leicester

Kamp: Leicester City – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,63

Spilstop: 19. januar kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så skal denne kamp tilbage fra 17. spillerunde afviklet. Tottenham har haft god vind i sejlene under Conte – i hvert fald i Premier League.

Desværre for dem blev weekendens kamp mod Arsenal dog aflyst. Det betyder dog blot, at man har haft mere tid til at komme sig efter sidste uges Liga Cup-semifinale.

Nu gælder det så denne udekamp mod Leicester. The Foxes har gang i en meget svingende sæson. Desværre for dem har deres to seneste kampe været aflyste. Dermed var deres hidtil eneste kamp i 2022 i FA Cuppen, hvor man slog Watford.

Der er lagt op til en kamp mellem to hold, som skal bruge tre point i forhold til kampen om de europæiske pladser. Vi regner da også med, at det udvikler sig til en underholdende affære, hvor begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Leicester har som nævnt været meget svingende i denne sæson, hvilket deres placering midt i tabellen da også vidner om. Derfor bliver deres fire udsatte kampe særdeles vigtige.

Trods deres blot 18 kampe har de dog formået at score flotte 31 mål. Deres problem er bare, at defensiven har sejlet med 33 mål lukket ind. Det er især på dødbolde, at man har haft problemer.

Nu gælder det mødet med Spurs, der som nævnt også sad over i weekenden. De har ikke tabt i ligaen siden oktober. I den periode er de blot gået fra banen uden at score i en ligakamp.

Defensivt har det set godt ud, men vi regner med, at de får deres sag for mod Leicesters offensiv. Her tænker vi især på folk som James Maddison og Youri Tielemans. Samtidig bør der dog også være muligheder mod det formsvage Leicester-forsvar, som blot har tre clean sheets i denne sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Leicester City og Tottenham Hotspur. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.