Dagens spilforslag og odds: Ikke mange mål på Stade Océane

Spilforslag hver dag

Kamp: Le Havre AC- Stade Brest
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,64
Bookmaker: Unibet

 

Spil på under 2,5 mål hos Unibet

 

På Stade Océane skal Le Havre AC op imod Stade Brest i et Ligue 2 playoff-opgør. Når de to mandskaber mødes, er det rigtig sjældent, at der bliver scoret mange mål. Det kommer der nok heller ikke til i aften. Særligt ikke når man tænker på, hvor meget der er på spil. I denne sæson har Le Havre AC og Stade Brest mødt hinanden to gange. Begge gange er det endt med en 1-0-sejr til hjemmeholdet. Vi regner med, at det bliver mere af samme skuffe.

 

Altid målfattige kampe

Alt i alt har disse to hold mødt hinanden tyve gange i Ligue 2, og der er aldrig blevet scoret tre mål eller mere imellem dem. Derfor ser vi heller ikke den store sandsynlighed for, at den stime skulle stoppe, når de møder hinanden i et playoff-opgør. Le Havre AC har vundet deres sidste fire kampe i træk uden at lukke mål ind, mens de har scoret seks mål i den anden ende. Ingen af de fire opgør er endt med tre mål eller mere. I tre ud af de seneste fem Stade Brest-kampe, er der heller ikke blevet mere end tre mål, så vi synes, at der er ganske god værdi i at spille på, der ikke kommer mange mål på Stade Océane.

Vinderen af dette opgør skal møde AC Ajaccio i endnu et playoff-opgør, så der er uden tvivl rigtig meget på spil for begge mandskaber. Det er endnu en ting, som taler for, at der ikke bliver bombet igennem. Der er som regel tale om en taktisk affære, når Le Havre AC og Stade Brest støder sammen, og vi har svært ved at se, det skulle være anderledes i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,64 hos Unibet.

 

Spil på under 2,5 mål hos Unibet

 

bookmaker odds