Dagens spilforslag og odds: Ilves gør det igen mod KuPS

Spilforslag hver dag

Kamp: KuPS – Ilves
Spilforslag: 2
Odds: 4,75
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Ilves-sejr her

 

KuPS ligger nummer to i den bedste finske række med 21 point, men der er kun tre point ned til Ilves på femtepladsen. Nu mødes de to mandskaber så på Kuopio Football Stadium i et rigtig tæt opgør. Hjemmeholdet har nemlig ikke vundet i deres sidste to kampe, mens udeholdet fik en ordentlig lussing forrige lørdag, da de tabte med hele 4-1 til FC Honka på udebane. Værterne har det dog historisk set rigtig svært mod gæsterne, så vi tror på, at det ender med en udesejr.

 

KuPS taber altid til Ilves

Siden den 23. januar 2015 har disse to klubber mødt hinanden fjorten gange. Det har resulteret i tretten sejr til Ilves samt en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 22-9. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, at KuPS overhovedet ikke skal kigge i statistikbøgerne, hvis de vil have selvtillid med ind til denne kamp. Når man tænker på, at det blot er tre point, der skiller de to mandskaber i tabellen, og at hjemmeholdet altid plejer at tabe til udeholdet, så synes vi, at det virker meget mærkeligt, at oddset er så højt som det er på en sejr til gæsterne.

Vi sætter vores lid til, at Ilves-stimen fortsætter mod KuPS lidt endnu. Det burde da også være muligt, når man kigger på værternes sidste par opgør. Her har de nemlig spillet uafgjort med bundholdet TPS Turku og tabt til 2-3 til den anden bundprop Kemi. Lige netop disse to hold har Ilves slået for nyligt – begge gange vandt de med 2-0. Oddset på en udesejr er simpelthen for højt sat i vores optik, og vi tror på, at det sagtens kan ende med, at vi får femdoblet vores indsats i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Ilves vinder kampen til odds 4,75 hos Unibet.

 

Spil på Ilves-sejr her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund