Spilforslag til Kroatien – Nigeria: Luka Modrić viser vejen

Spilforslag hver dag

Kamp: Kroatien – Nigeria
Spilforslag: 1
Odds: 1,76
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på Kroatien-sejr her

 

Der er hele fire kampe på programmet ved VM’s tredje dag. Danmark skal endda i aktion mod Peru klokken 18:00, men vi har taget det helt sene opgør som dagens spilforslag. Kroatien tager imod Nigeria, og det lugter langt væk af en sejr til Luka Modrić og co. i vores optik. Deres landshold er nemlig spækket til randen med kvalitet, og særligt deres midtbane er intet mindre end verdensklasse. Derudover er nigerianerne inde i en elendig stime, hvor de har tabt fire ud af deres sidste fem kampe med en samlet målscore på 4-9.

 

Kroatien har masser af kvalitet

Kroaterne betragtes som en af outsiderne til at komme langt ved verdensmesterskaberne, og det er med god grund. De har Danijel Subašić mellem stængerne, Domagoj Vida og Dejan Lovren i midterforsvaret, Luka Modrić og Ivan Rakitić på den centrale midtbane samt Mario Mandžukić på toppen. Der er altså store stjerner på nærmest hver position, og ved EM for to år siden, gjorde de rigtig fin figur. Nu skal de så bevise deres værd ved et VM.

Nigeria ser derimod ikke særlig stærke ud på nuværende tidspunkt. Selvom de har en hel del Premier League-spillere på holdkortet, så har de ikke vundet et opgør siden den 23. marts, hvor de slog Polen med 0-1. Siden da har de tabt til både Serbien, Atlético Madrid, England og Tjekkiet, mens det blev til uafgjort mod Den Demokratiske Republik Congo. Langt fra en imponerende stime og vi tror at den fortsætter i aften.

Kroatien skal nemlig møde Lionel Messi og Argentina i deres næste kamp, så der skal helt sikkert en sejr på bordet i aften, hvis de vil videre fra gruppen. Vi tror på, at de starter deres slutrunde med at snuppe tre point mod Nigeria.

Derfor anbefaler vi at spille på, Kroatien vinder kampen til odds 1,76 hos NordicBet.

 

Spil på Kroatien-sejr her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund