Dagens spilforslag og odds: Endnu en advarsel til kortkongen

Spilforslag hver dag

Kamp: Paris Saint Germain – Real Madrid
Spilforslag: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,10
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Sergio Ramos og Real Madrid vandt med 3-1 over Paris Saint Germain på hjemmebane, så står de står med det ene ben i Champions League-kvartfinalerne. Hvis de altså kan holde Edinson Cavani og co. fra fadet på Parc des Princes. Det er dog lettere sagt end gjort, da PSG har vundet 19 hjemmekampe ud af lige så mange mulige i denne sæson, og de har scoret næsten 80 mål på eget græs. Derfor skal Madrid-defensiven være toptændte fra start til slut, men det burde ikke være det store problem med Ramos som styrmand.

 

Kortkongen

Sergio Ramos er udover at være en fantastisk forsvarsspiller og en målfarlig midtstopper også en vaskeægte kortkonge. I sine 597 kampe for Sevilla og Real Madrid har han nemlig også raget 196 gule kort og 23 røde kort til sig. Der er altså ikke den store tvivl om, at han elsker at give den gas og gå til stålet. Derudover laver han tit professionelle frispark, trækker i nødbremser og brokker sig til dommerne. Han kan altså få et kort for nærmest alting.

Når man tænker på kampens betydning samt hvor stærke modstanderen har set ud på hjemmebane, så er der ikke den store tvivl om, at der bliver nok at se til for ham i aften. Hvis han skal holde Edinson Cavani og de øvrige PSG-spillere fra at score, så tror vi, at han bliver nødt til at lave noget ulovligt og/eller ureglementeret i løbet af de 90 minutter. Gør han det, så ender han endnu en gang i dommerens sorte bog. Det har han nok heller ikke noget imod, da han ikke er i karantænefare. Der er altså rigtig mange ting, der taler for, at Ramos ser gult i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,10 hos Danske Spil.

Find en mere dybdegående analyse af opgøret lige her.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo