Dagens spilforslag og odds: Masser af kort i København

Spilforslag hver dag

Kamp: FCK – FCM
Spilforslag: Der kommer over 4,5 kort i kampen
Odds: 2,75
Units: 1/5
Bookmaker: Mr Green

 

Odds på over 4,5 kort i kampen her

 

FC København kan spille sig otte point foran FC Midtjylland i mesterskabsspillet, så der er lagt op til et sandt gulddrama, når Parken lægger græstæppe til FCK – FCM torsdag aften. FC København og FC Midtjylland får generelt ikke mange kort – heller ikke når de mødes indbyrdes – men det er længe siden, der har været så meget på spil, når de to hold har stået over for hinanden. Kampens dommer er en rutineret herre, som deler mange kort ud.

 

Kortfest i Parken?

Det er de to hold i Superligaen, der får færrest kort, der mødes torsdag aften i Parken. Henholdsvis 34 og 43 kort har FC København og FC Midtjylland fået indtil nu i sæsonens 29 kampe. De seneste fem gange, FCK og FCM har mødt hinanden i Superligaen, har der været præcis fire kort.

Alligevel kan der sagtens være dækket op til kortfest i torsdagens guldkamp. Det er længe siden, der har været så meget på spil i et indbyrdes opgør de to hold imellem, som der er denne gang. Med en sejr kan FCK bringe sig otte point foran FC Midtjylland, og medmindre de leverer en nedsmeltning af brøndby’ske dimensioner, vil det med al sandsynlighed sende mesterskabet til København. Alt er derfor på spil for gæsterne, som ganske enkelt ikke må tabe, og helst skal nappe alle tre point. Det kan give ekstra bid i duellerne og voldsom dramatik mod slutningen, hvis kampen som ventet bliver tæt.

Dagens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, og han er den dommer i Superligaen i denne sæson, der giver suverænt flest kort. 93 i alt, og det er 25 flere end nummer to på listen. Han snitter 4,43 kort pr. kamp i sæsonen og er gået over linjen på 4,5 kort i 11 ud af 21 kampe indtil videre.

Så vidt vide har ingen af holdene nogen vigtige spillere, som kan forventes at trække et kort, ude med karantæne. Kampens betydning og dommerens statistik gør, at der ser ud til at være fin værdi i, at der kommer mange kort. De lidt mere forsigtige kan spille over 3,5 kort til odds 1,70 hos samme bookmaker.

Derfor anbefaler vi at spille på, at der kommer over 4,5 kort i kampen til odds 2,75 hos Mr Green.

Odds på over 4,5 kort her

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund