Dagens spilforslag og odds: AaB kommer i finalen til KMD Cup

Spilforslag hver dag

Begivenhed: KMD Cup 
Spilforslag: AaB kommer i top to
Odds: 1,85
Units: 5/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på AaB kommer i finalen her

 

Klokken 19:00 er der endelig dansk fodbold i dit fjernsyn igen, når TV3+ sender direkte fra Ceres Arena i Århus. Her skal der spilles KMD Cup, og der er fem Superliga-mandskaber som skal krydse klinger med hinanden i denne fantastiske indendørsturnering. Først og fremmest er der selvfølgelig de regerende mestre fra AGF, mens AaB, Brøndby IF, OB og Vejle Boldklub også er at finde blandt deltagerne. Vi har på fornemmelsen, at de bolsjestribede nordjyder godt kan gå hen og komme i finalen. Særligt fordi deres trup er fyldt med gode teknikere.

 

AaB har kun Superliga-spillere med

Aalborgenserne storskuffede sidste år ved KMD Cup, da de som det eneste Superliga-mandskab ikke formåede at gå videre fra gruppespillet. Der er altså noget at revanchere i år for nordjyderne, og der er god grund til at tro, at de kan lykkedes med den mission. Deres trup er nemlig sprængfyldt med talent, rutine og god teknik.

Til at starte med så har de deres reservemålmand Mike Lansing mellem stængerne. Han har stået et par kampe i denne sæson – blandt andet i 0-5-sejren over FC Roskilde i Sydbank Pokalen. Herefter finder vi to forsvarsstyrmænd i Kasper Pedersen og Patrick Kristensen, der tilsammen har spillet intet mindre end 382 Superliga-kampe.

Offensiven er hvor man virkelig ser, at AaB tager turneringen alvorligt i år. Lucas Andersen, Kasper Kusk, Rasmus Thellufsen og Wessam About Ali er firkløveren som skal sørge for scoringerne, og det kan vi sagtens se blive en bragende succes. Særligt de to førstnævnte spillere sluttede efterårssæsonen af med masser af selvtillid, da Morten Wieghorst blev smidt på porten, og Jacob Friis fik lov til at overtage trænersædet.

Derfor anbefaler vi at spille på, AaB slutter i top to ved KMD Cup til odds 1,85 hos Danske Spil.

 

Odds på AaB kommer i finalen her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift