Dagens spilforslag – Nyt nederlag til Iniestas Kobe

Kamp: Kashiwa Reysol – Vissel Kobe

Spilforslag: Kashiwa Reysol vinder kampen

Odds: 2,24

Spilstop: 18. juni kl. 12:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den japanske J1 League er ikke gået på sommerferie. Her er det blevet tid til 17. spillerunde, hvor Vissel Kobe gæster Kashiwa Reysol.

Hjemmeholdet ligger på fjerdepladsen, og er blot fire point fra førstepladsen. Vissel Kobe har langt fra haft samme succes. Holdet fra det sydlige Japan indtog inden denne runde sidstepladsen i J1 League med blot 11 point på kontoen.

Vi regner med, at denne kamp ender med tre point Kashiwa Reysol, når det går løs på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.

 

Derfor vinder Kashiwa Reysol kampen

De sidste par sæsoner har Kawasaki Frontale været urørlige i kampen om det japanske mesterskab. I år har de dog indtil videre været til at tale med.

Det gør, at vi ser ud til at få en relativt åben kamp om det japanske mesterskab. Som nævnt er Kashiwa Reysol en de klubber, som er godt med i toppen.

De har gjort det godt i deres sidste tre kampe, hvor det er blevet til syv point. Her spillede man 0-0 i den svære udekamp mod FC Tokyo i Kanamichi-derbyet.

Derefter bankede man Sapporo med 6-1 på udebane i en kamp, hvor hjemmeholdet blev reduceret til ti mand efter ti minutter. Senest blev det til endnu en sikker sejr på 3-1 hjemme mod bundholdet Shimizu S-Pulse.

Nu gælder det så dette møde med bundproppen Vissel Kobe. Kobe har fire point fra deres sidste tre kampe. Senest slog man faktisk Sapporo med 4-1.

Inden da havde man dog et skuffende kamp mod bundholdene Shonan Bellmare og Júbilo Iwata, som sluttede 1-2 og 0-0.

Derudover er der også det faktum, at Vissel Kobe er ligaens ringeste udebanehold. De har således blot skrabet tre point sammen på fremmed græs – alle tre efter uafgjorte.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Kashiwa Reysol vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,24 på dette.