Spilforslag til Iran – Spanien: Costa kører med klatten igen

Spilforslag hver dag

Kamp: Iran – Spanien
Spilforslag: Diego Costa scorer indenfor målfeltet (det lille felt/six-yard boksen)
Odds: 7,00
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Diego Costa her

 

Iran slog på sensationel vis Marokko med 0-1 på et selvmål i de døende sekunder, og nu skal de så på en endnu sværere opgave. Spanien venter, og de har stærkt brug for en sejr samt tre point, da Cristiano Ronaldo med sit hattrick snød dem for sejren i deres opgør mod Portugal. Der var dog en spansk spiller, som virkelig viste målnæsen frem, og det var Diego Costa. Han lavede et fantastisk flot solomål på en langskud samt et tap-in i det lille målfelt.

 

En rigtig goalgetter

Costa havde bestemt ikke nogen nem start på det spanske landshold, da han fravalgte Brasilien i 2014. Han spillede en elendig slutrunde i sit hjemland, og Spanien måtte yderst skuffende tage hjem allerede efter gruppespillet. Det har dog set en hel bedre ud derefter, og den iltre angriber står indtil videre noteret for ni scoringer i 21 landskampe. Mod Iran har vi på fornemmelsen, at han godt kunne udbygge den måltotal med mindst én.

Diego Costa scorer en hel del af sine mål på enten hovedstød eller inde i det lille målfelt. Det er dog ved at være noget tid siden, at han sidst headede kuglen i kassen. Vi skal faktisk helt tilbage til hans Chelsea-tid for at finde et hovedstødsmål fra ham. Til gengæld har han scoret en hel del tap-ins på det seneste. Blandt andet så sent som i fredags, da han gjorde det til 2-2 mod Portugal i det iberiske derby.

Det ville overhovedet ikke undre os, hvis Costa kommer frem til en masse chancer mod iranerne, som kommer til at forsvare sig dybt. Et par stykker af dem kommer nok også til at være inde i det lille målfelt, og vi sætter vores lid til, at han sender en af dem i kassen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Diego Costa scorer indenfor målfeltet (målområdet/six-yard boksen) til odds 7,00.

 

Spil på Diego Costa her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund