Dagens spilforslag og odds: Athletic Bilbao banker Huesca på ny

Spilforslag hver dag

Kamp: Huesca – Athletic Bilbao
Spilforslag: 2
Odds: 2,70
Bookmaker: betfair

 

Odds på Bilbao-sejr hos betfair

 

Huesca er i kæmpe krise og har været det hele sæsonen, da de blot har vundet en enkelt af deres sidste femten opgør. Derudover er de løbet ind i intet mindre end ti nederlag, mens deres resterende fire kampe er endt uden vinder. Athletic Bilbao er en smule bedre kørende med to sejre, otte pointdelinger og fire nederlag i deres seneste fjorten kampe. Nu mødes de to mandskaber så for anden gang i Copa del Rey og efter en 4-0-nedsabling på Estadio San Mamés så tror vi på mere af samme skuffe i aften.

 

Bilbao har brug for et moralboost

Værterne har store problemer i La Liga, hvor de befinder sig på sidstepladsen. Sølle syv point har de skrabet sammen ud af 42 mulige. En sejr, fire uafgjorte og ni nederlag er det blevet til med en samlet målscore på 12-29, så der skal snart ske ting og sager, hvis de ikke vil rykke direkte ned i La Liga 2. Når man har ligaens dårligste defensiv og offensiv, så er det da også fortjent, at man ligger på sidstepladsen.

Gæsterne er også placeret under stregen, men de har alligevel hentet næsten dobbelt så mange point som aftenens modstander. Derudover så er både Iñaki Williams og Iker Muniain ganske godt kørende med fire fuldtræffere og et par assists hver. Vi kan sagtens se en af dem eller begge to komme på tavlen i aften. Særligt fordi forsvarsspillerne fra Huesca er rystende usikre og indkasserer to mål per opgør. Selvom baskerne vandt med 4-0 på hjemmebane, så har de stadig brug for flere sejre, mere selvtillid og tro på tingene samt en positiv følelse. Vi regner med, at de kommer ud med ild i øjnene til dette opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Athletic Bilbao vinder kampen til odds 2,70 hos betfair.

 

Odds på Bilbao-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund