Dagens spilforslag og odds: Arsenal vinder endelig på udebane

Spilforslag hver dag

Kamp: Huddersfield Town – Arsenal
Spilforslag: 2
Odds: 1,80
Units: 4/5
Bookmaker: Bethard

 

Odds på Arsenal-sejr hos Bethard

 

Huddersfield Town har kursen sat mod EFL Championship, da de har gang i en fuldstændig forfærdelig sæson. Sølle to sejre og elleve point er det blevet til, og der er efterhånden ved at være tretten point op til sikkerhed. Arsenal er også i problemer, da de virker til at have tabt terræn i kampen om at slutte blandt de fire bedste mandskaber i Premier League. Der kan ikke være den store tvivl om, at gæsterne bliver nødt til at slå værterne i dag, hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbning om at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet i næste sæson.

 

Nu skal udebaneforbandelsen brydes

The Terriers sagde farvel til deres succestræner David Wagner den 14. januar. Det har dog ikke hjulpet særlig meget på deres miserable pointhøst. Rent faktisk har de ikke formået at skrabe et eneste point sammen siden den 12. januar, hvor de spillede 0-0 med Cardiff City i Wales. Siden da har de tabt til Manchester City, Everton og Chelsea med en samlet målscore på 0-9. Der er altså kæmpestore problemer med at holde buret rent samt score mål. Det må virkelig siges at være en elendig kombination for et kriseramt mandskab under den faretruende nedrykningsstreg.

The Gunners har præcis ligesom sidste sæson kæmpestore problemer på udebane. Rent faktisk har de ikke smagt sejrens sødme på fremmed græs i Premier League siden den 25. november, hvor det lykkedes dem at vinde med 1-2 på Vitality Stadium over Eddie Howe og Bournemouth. Siden da er det blevet til fire nederlag og to pointdelinger med en samlet målscore på 7-15. Det hører dog med til historien, at de både har været forbi Etihad, Anfield og Old Trafford i denne periode. Vi tror, at Unai Emery får brudt den negative spiral og snupper en yderst udebanesejr mod bundproppen i dag på Kirklees Stadium.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder kampen til odds 1,80 hos Bethard.

 

Odds på Arsenal-sejr hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo