Dagens spilforslag og odds: Førerholdet FCM forsætter sejrsstimen

Spilforslag hver dag

Kamp: AC Horsens- FC Midtjylland
Spilforslag: FC Midtjylland
Odds: 1,65
Bookmaker: betfair

 

Følg spilforslaget hos betfair

 

Alka Superligaen er endelig tilbage på TV. Vinterpausen er forbi, og den første kamp skal spilles på CASA Arena i Horsens, hvor førerholdet fra FC Midtjylland kommer forbi. Begge mandskaber har skiftet en del ud i spillertruppen henover vintervinduet. Derfor bliver det spændende at se, hvordan de to cheftrænere stiller op. Bubacarr Sanneh besøger sin gamle hjemmebane og starter med al sandsynlighed inde mod sin tidligere arbejdsgiver.

 

Højt at flyve – dybt at falde

AC Horsens overraskede alt og alle i efterårssæsonen. De startede ud som fyr og flamme, og selvom gassen gik lidt af ballonen i november og december måned, så sluttede de stadig på en fantastisk flot femteplads. Det bliver dog ekstremt svært at følge op på den pragtpræstation i foråret, når man tænker på deres lønbudget, og hvor mange stamspillere, som de har mistet. Både Bubacarr Sanneh og Mads Døhr Thychosen spiller nu for dagens modstander FCM. Jesse Joronen er også blevet solgt til de danske mestre fra FC København, selvom han først skifter til sommer.

Der er dog kommet lidt friske kræfter til truppen. Jonas Borring og Rune Frantsen er blevet hentet til fra henholdsvis FC Midtjylland og Vendsyssel, og de burde gå direkte ind i start 11’eren. Derudover er Vejle-lejesvenden Oliver Drost blevet hentet til klubben på en permanent kontrakt samt et par unge talentfulde spillere. I dette opgør mod Superligaens førerhold tror vi dog ikke på, at der er de store chancer for at få point. Horsens har nemlig tabt deres seneste fem opgør til FCM, og de midtjyske ulve har også vundet deres sidste to kampe i træk på CASA Arena. Den stime ser ud til at forsætte i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,67 hos Unibet.

Hele vores optakt til opgøret kan findes her.

 

Følg spilforslaget hos betfair

 

betfair logo