Dagens spilforslag – Holland trækker det længste strå mod Italien

Kamp: Holland – Italien

Spilforslag: Holland vinder kampen mod Italien

Odds: 2,15

Spilstop: 7. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Dette er naturligvis en kamp mellem to af de stroe favoritter til at vinde Nations League. Slutspillet, som består af semifinaler og finale spilles om et år. Hvis man skal sikre sig en billet kræver det, at man vinder sin gruppe. Derfor er denne indbyrdes kamp mellem Holland og Italien naturligvis særdeles vigtig. Hvis de skulle ende på samme antal point, vil det være resultaterne af de indbyrdes opgør, som afgører vinderen. Vi har størst tiltro til Holland som vinder af gruppen og denne kamp.

 

Derfor vinder Holland

Efter nogle elendige år, hvor man missede to slutrunder i træk i form af EM 2016 og VM 2018, lader Holland endelig til a tvære tilbage blandt Europas bedste hold. Det startede faktisk for alvor med seneste Nations Leauge. Her vandt Holland en ufatteligt stærk Gruppe A foran Frankrig og Tyskland. De havde samme antal point som Frankrig men vandt gruppen, da de havde været bedre i de indbyrdes opgør mod franskmændene.

Gruppesejren sendte hollænderne videre til finalerne, hvor de vandt deres semifinale mod England med 3-1 efter forlænget spilletid. Den efterfølgende finale blev tabt med 1-0 til Portugal.

Holland fortsatte deres genopstandelse ved at slutte på andenpladsen i deres EM-kvalifikationsgruppe, som blev vundet af Tyskland. Holland kommer naturligvis med store profiler som Virgil van Dijk, Frankie De Jong og Memphis Depay og vil være opsatte på at forbedre resultatet fra sidste Nations League.

Vi tror da også, at de lige er det hak bedre en Italien, som det vil kræve, hvis de tre point skal i hus. Italienerne kommer naturligivs også med en stribe profiler, men de kommer til at får de svært mod det stærke hollandske mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Holland slår Italien. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette resultat.