Dagens spilforslag og odds: Tæt og intenst opgør i Helsingør

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Helsingør – Silkeborg
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på under 2,5 mål hos NordicBet

 

Det første af to vaskeægte bundbrag skal spilles torsdag aften. FC Helsingør tager imod Silkeborg IF på hjemmebane. Christian Lønstrup og co. blev besejret af Randers. Det er derfor, at de skal spille for deres liv nu. Peter Sørensen og silkeborgenserne smed en føring væk mod Lyngby. Derfor befinder de sig i denne meget penible situation. Vi tror, at det bliver en taktisk affære, da den samlede taber af de to playoff-opgør må tage den tunge tur ned i NordicBet Ligaen. Det taler for, at der kommer masser af fight, men ikke særlig mange mål.

 

De spiller på en pløjemark

Ikke nok med at begge mandskaber spiller for deres liv og en chance for at overleve i den bedste danske række, så skal de duellere på en pløjemark. Banen i Helsingør er nemlig overhovedet ikke Superligaen værdig, og det har man kunne se i hele forårssæsonen.

Det har dog været til fordel for de deltidsprofessionelle oprykkere, da de har vundet to, spillet to uafgjort og kun tabt en enkelt af deres sidste fem kampe på eget græs. I de fem opgør er der blot blevet lavet fem mål, hvilket giver et snit på én scoring per opgør. Det hænger selvfølgelig sammen med banens beskaffenhed, og det er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne, inden man giver sig i kast med at oddse på kampen.

De to mandskaber har mødtes i Helsingør to gange tidligere, og det er hjemmeholdet kommet klart bedste ud af. Den 28. oktober vandt de nemlig med 2-0 på scoringer af Adnan Mohammed og Nicolai Mortensen, mens det endte målløst den 22. april. Vi tror på mere af samme skuffe i aften, og vi har meget svært ved at forestille os, at der kommer tre mål eller mere.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,75 hos NordicBet.

 

Spil på under 2,5 mål hos NordicBet

 

odds