Dagens Spilforslag: Hård kamp i vente for Gladbach hjemme mod Werder Bremen

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Mönchengladbach vs Werder Bremen (Bundesligaen)

Vi spiller: Uafgjort eller Werder Bremen: Odds 2.20 (set hos Bet365)

Kampstart: Fredag d. 05.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Werders pointhøst fortsætter i Gladbach

Mönchengladbach har fået en dårlig start på det nye år med to nederlag i Bundesligaen i årets to første kampe. Først tabte Gladbach hjemme med 1-3 til Dortmund, og derefter fulgte man op med endnu et nederlag på 1-0 ude mod Mainz 05. Gladbach var ellers nr. 4 i Bundesligaen ved den korte vinterpause, men de to nederlag har sendt Gladbach ned på sjettepladsen.

Værre ser det på papiret ud for Werder Bremen som stadig ligger til nedrykning på ligaens tredje-sidsteplads. Werder Bremen har dog fået en anderledes god start på det nye år, hvor man startede med en 1-3 sejr på udebane mod Schalke 04, og derefter spillede 3-3 hjemme mod Bundesligaens nr. 3 – Hertha Berlin. I 3-3 kampen mod Hertha hjemme på Weser Stadion var Werder bagud både 0-2 og 1-3, men lavede et flot comeback med to scoringer i de sidste fem minutter mod et af ligaens stærkeste hold netop nu.

Den slags må give Werder-spillerne tro på tingene, og vi forventer et tæt opgør her ude mod Gladbach, som kan svinge begge veje.

 

Dagens Spilforslag

Gladbach har ikke fået point endnu i det nye år, men chancen er i hvert fald til stede her, hvor man møder et af ligaens bundhold på hjemmebane. Werder Bremen har dog gjort det fint i det nye år, og det afspejler bookmakernes odds ikke endnu.

Med et flot odds 4.50 på Werder Bremen netop nu, er det fristende at prøve, men vi holder os til X2 på Dobbeltchancen til odds 2.20. Vi tror nemlig ikke, at Gladbach vinder denne kamp, og så er der gevinst ved både uafgjort og udesejr.

Vi spiller X2 til odds 2.20 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Gladbach vs Werder Bremen

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Mönchengladbach vs Werder Bremen.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330