Dagens spilforslag og odds: Farvel og tak til Guingamp i Coupe de France

Spilforslag hver dag

Kamp: En Avant Guingamp – Olympique Lyon
Spilforslag: 2
Odds: 1,75
Units: 3/5
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Lyon-sejr hos NordicBet

 

En Avant Guingamp og Olympique Lyon støder sammen i 1/8-finalerne af Coupe de France klokken 21:00 på Stade de Roudourou. Umiddelbart har vi mere end svært ved at se bundproppen ekspedere topholdet ud af pokalturneringen. Særligt fordi gæsterne på højst overraskende vis slog Paris Saint-Germain F.C. i søndags med 2-1. Værterne måtte derimod se sig slået med 0-1 af Reims på eget græs forrige weekend. Man skal heller ikke glemme, at Johan Larsson og co. stadig ligger isoleret på sidstepladsen i Ligue 1 med sølle 14 point. Det ville derfor ikke være nogen helt dum idé at nedprioritere pokalen.

 

Fekir og Dembélé er fyr og flamme for tiden

Guingamp har gjort det ganske godt i både Coupe de la Ligue og Coupe de France, mens de simpelthen ikke kan sætte en sejrsstime sammen i ligaen. Det ligner mere og mere, at de må indstille sig på en tilværelse i Ligue 2 til næste sæson, da der efterhånden er fire point op til redning. Selvom det måske ikke lyder af særlig meget, så bliver det svært at skrabe dem sammen, når man bliver ved med at tabe. Både deres offensiv og defensiv har store problemer, hvilket man kan tydeligt kan se på deres -30 målscore.

Lyon finder vi i den anden ende af tabellen på en flot tredjeplads med 43 point. Efter den imponerende sejr over PSG er der kun tre point op til Lille på andenpladsen, mens det franske mesterskab stadig er ekstremt langt væk. Både Nabil Fekir og Moussa Dembélé er i rigtig fin form med syv scoringer hver i ligaen, så en af dem kunne godt gå hen og blive matchvinder i dette pokalopgør. Begge var i øvrigt på pletten i 2-1-sejren over de franske mestre.

Derfor anbefaler vi at spille på, Olympique Lyon vinder kampen til odds 1,75 hos NordicBet.

 

Odds på Lyon-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund