Dagens spilforslag – Brandon McNulty slår Antonio Pedrero på Giroens 20. etape

Kamp: Giro d’Italia – 20. etape

Spilforslag: Brandon McNulty slutter foran Antonio Pedrero

Odds: 1,66

Spilstop: 24. oktober kl. 11:00

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Sidste etape inden Giroens afsluttende enkeltstart byder på en hård dag i bjergene. På 20. etape skal rytterne nemlig over Sestriere intet mindre end tre gange. Det skyldes, at flere stigninger fra den oprindelige rute måtte sløjfes, da Frankrig nægtede Giroen adgang til de franske landeveje. Sestriere er ikke den hårdeste stigning i løbet, men når den skal forceres tre gange i træk, vil den kunne mærkes – især når den kommer så sent som 20. etape.

Det bliver selvsagt en dag, hvor vi skal have folkene fra klassementet i aktion. Der vil være folk, som skal blæse til angreb i forsøget på at rykke frem i klassementet eller måske endda vinde etapen. To af disse ryttere er Brandon McNulty og Antonio Pedrero. Blandt disse to tror vi mest på, at amerikanske McNulty kan køre et fornuftigt resultat hjem på etapen.

 

Derfor slår McNulty Pedrero på etapen

Brandon McNulty var længe særdeles godt med i klassementet. Efter enkeltstarten på 14. etape var han rykket helt op på fjerdepladsen. Han havde dog problemer på de hårde bjergetaper. På 20. etape er procenter dog langt fra voldsomme, så Sestriere bør passe McNulty ganske godt. Han gjorde det godt på lignede stigninger tidligere i løbet.

Hvis McNulty kan tage et hop i klassementet på denne etape ved han desuden, at han er den blandt favoritterne, som besidder den bedste enkeltstart. Top ti bliver så godt som umuligt, men har mulighed for at avancere et par pladser. Skulle McNulty komme hjem i en større gruppe er en desuden ganske hurtig på stregen.

Det samme kan man ikke sige om Antonio Pedrero. Movistar rytteren havde som McNulty store problemer i de høje bjerge, hvor også hans drømme en top ti-placering røg. Vi regner med, at McNulty har mere i tanken. Pedrero kan desuden let ende med at skulle hjælpe sin holdkammerat Sergio Samitier, som har gjort det ganske fornuftigt på det seneste.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brandon McNulty kommer i mål før Antonio Pedrero på 20. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,66 på dette væddemål.