Dagens spilforslag og odds: Deschamps slår Mancini

Spilforslag hver dag

Kamp: Frankrig – Italien
Spilforslag: 1
Odds: 1,80
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Frankrig-sejr her

 

Hjemme på Allianz Riviera skal Frankrig op imod Italien. Franskmændene kvalificerede sig uden de store problemer til verdensmesterskaberne. Italienerne må derimod for første gang i mange år se på hjemme fra sofaen, da de røg ud efter to playoff-opgør mod vores svenske naboer. I mellemtiden har Roberto Mancini overtaget det italienske landshold, og han har udtaget en masse urutinerede kræfter i sin første trup. Derudover er holdet overhovedet ikke sammenspillet. Derfor har vi også på fornemmelsen, at det sagtens kunne ende med en fransk sejr i aften.

Find de bedste Khabib vs. McGregor odds

Find det bedste Khabib vs. McGregor livestream

 

Italien skal genopbygges

Didier Deschamps og Frankrig kommer nemlig med alle de tunge kanoner. Det vil sige Hugo Lloris, Raphaël Varane, Samuel Umtiti, Paul Pogba, N’Golo Kanté, Antonie Griezmann, Kylian Mbappé og alle de andre stjerner. Franskmændene har tonsvis af talent og rutinerede kræfter fra alle de store europæiske ligaer, mens italienerne hovedsageligt sender folk fra den hjemlige liga afsted.

Derudover er der også forskel på de to nationers motivationsfaktor. Italien er i gang med en genopbygningsfase, da de ikke har nogen slutrunde at tænke på. Frankrig skal derimod have lavet en sammentømret enhed, da de rigtig gerne vil leve op til de kæmpestore forventninger i Rusland. Efter en plads i EM-finalen for to år siden, så regner de fleste folk nemlig med, at franskmændene også kan komme langt ved VM. Det er da også henholdsvis atten og tyve år siden, at de sidst vandt noget af betydning, hvilket må siges at være en skuffelse, når man tænker på landets størrelse og kvaliteten af deres spillere.

Vi tror, at Roberto Mancini kommer ned på jorden igen efter sin debutsejr på 2-1 over Saudi Arabien. Didier Deschamps har flere og bedre brikker at rykke med. Det regner vi med kommer til at blive udslagsgivende.

Derfor anbefaler vi at spille på, Frankrig vinder kampen til odds 1,80 hos Unibet.

Hele vores optakt til opgøret finder man lige her.

 

Spil på Frankrig-sejr her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund