Dagens spilforslag – Kristoff slår Matthews i Flandern

Kamp: Flandern Rundt

Spilforslag: Alexander Kristoff slutter foran Matthews Matthews

Odds: 1,83

Spilstop: 4. april kl. 09:45

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er blevet tid til en af cykelårets helt store begivenheder – Flandern Rundt. Her skal der vanen tro dystes om sejre på de mange hårde bakker, hvoraf mange er belagt med brosten.

Det belgiske monument tiltrækker naturligvis som altid alle sportens store stjerner, når det kommer til klassikerne. To af disse er norske Alexander Kristoff og australske Michael Michael Matthews.

Begge har tidligere været stærke i netop dette løb og fået fornuftige starter på denne sæson. Vi har dog størst tiltro til Alexander Kristoff, så vi siger, at nordmanden slår Matthews.

 

Derfor kommer Kristoff i mål før Matthews

Grundet den store omrokering af løbene i sidste sæson er det ikke mere end omkring seks måneder siden, at der sidst blev kørt Flandern Rundt.

Dengang var det også med deltagelse af norske Alexander Kristoff, som endte med at køre sig til en tredjeplads. Det gjorde han, da han vandt spurten i forfølgergruppen bag Wout van Aert og Mathieu van der Poel.

Det var andet år i træk, at Kristoff sluttede på tredjepladsen. Ser man på Kristoffs seneste otte deltagelser i Flandern Rundt, er han faktisk blot én gang sluttet uden for top fem. Han bedste år var naturligvis sejren 2015.

Kristoff er med andre ord lidt af en ekspert i dette løb. I midtugen fik Kristoff tanket selvtillid med en fin sjetteplads i semiklassikeren Dwars door Vlaanderen.

Ser man på Matthews, så er han også kommet godt fra start med en sjetteplads i Milano-Sanremo og femteplads i Gent-Wevelgem. Australieren har blot kørt Flandern Rundt en gang før. Det var i 2019, hvor han blev nummer seks. Det vil sige, at han sluttede som nummer fire i feltets spurt, der som nævnt blev vundet af Kristoff.

Kristoff er som nævnt en mand, der om nogen ved, hvordan Flandern Rundt skal skæres. Vi tror da også, at den rutinerede nordmand kører endnu et godt resultat hjem i år, og at han kommer i mål før Matthews.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Alexander Kristoff kommer i mål før Michael Matthews i Flandern Rundt. Hos Bet365 får man odds 1,83 på dette væddemål.

Læs vores store optakt med flere odds på Flandern Rundt her.