Kamp: FC Midtjylland – PSV

Spilforslag: PSV vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 10. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

PSV gæster FC Midtjylland på MCH Arena. Hollænderne kommer med et fremragende resultat i bagagen efter deres 3-0-sejr hjemme i Eindhoven.

Dermed er det en stor opgave, som venter FC Midtjylland hjemme i Herning. VI regner da også med, at det ender med endnu en sejr til deres hollandske modstandere.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland fik den værst tænkelige optakt til første kamp i Holland. Holdet var nemlig hårdt ramt af afbud som følge af sygdom. Blandt de manglende spillere var de danske landsholdsspillere Henrik Dalsgaard og Pione Sisto.

Selve kampen endte dog også med at blive en nedtur for Bo Henriksens tropper. Efter små 20 minutter kom PSV nemlig foran ved højrekanten Noni Madueke. Ti minutter senere blev den føring fordoblet af tyske Mario Götze.

Blot få minutter efter kom FC Midtjylland i store problemer, da Cody Gakpo scorede kampens sidste mål til 3-0. Det var desuden Eran Zahavis anden assist i kampen.

I weekenden var der tale om endnu en målfest, da PSV mødte Ajax i den hollandske Super Cup – Johan Cruijff Schaal. Her man allerede foran med 2-0 efter en halv time, da Madueke havde scoret to gange.

Ajax gjorde ikke tingene lettere for sig selv, da Nicolá Tagliafico modtog et rødt kort efter 40 minutter. Derfra lykkedes det PSV at køre en 4-0-sejr hjem.

Nu gælder det så returopgøret mod FC Midtjylland, der i weekenden sikrede sig en flot 4-1-sejr over Vejle. De får du stadig deres sag for i denne kamp, som de altså skal vinde med minimum 3-0.

Dermed er de tvunget til at satse på et tidspunkt. Det mener vi, at PSV er stærke nok til at formå at udnytte og sikre sig en sejr i Herning.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.