Dagens spilforslag – Begge hold scorer i dansk topbrag

Kamp: FC Midtjylland – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,62

Spilstop: 22. april kl. 20:15

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er dømt topkamp i Superligaen, når FC København skal en tur forbi MCH Arena i Herning. FC Midtjylland fører ligaen og er otte point foran FCK. Dermed er FCK stort set tvunget til at vinde her, hvis de skal spille sig ind i mesterskabskampen.

Vi regner da også med, at det bliver en livlig affære i Herning, hvor vi får to hold at se, som begge skal jagte de tre point. Derfor har vi valgt at sige, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Til trods for sidste weekends skuffende 2-2-resultat mod FC Nordsjælland har FCK fået en fin start på mesterskabsspillet. Her har man hentet syv point fra de første tre kampe mod Randers, Brøndby og FC Nordsjælland.

Det betyder, at man nu har syv kampe til at hente de resterende otte point op til FC Midtjylland. To af disse kampe er som bekendt om netop FCM. Derfor er vigtigheden af denne kamp naturligvis enorm.

FC Midtjylland har dog også fået en god start på slutspillet med syv point fra kampe mod Brøndby, AGF og Randers. I deres seneste kamp mod Randers skuffede de dog ved blot at spille 0-0.

Sæsonens første møde mellem disse to hold endte med en 4-0-sejr til Midtjylland. Herefter fulgte en 0-0-kamp tilbage i marts. Vi regner dog som nævnt med, at denne kamps natur gør, at i hvert fald FCK på et eller andet tidspunkt vil blive tvunget til at jagte en scoring. Begge hold har som bekendt store offensive kapaciteter. FC København har eksempelvis fået gang i Kamil Wilczek.

Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for, at begge hold får scoret i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem FC Midtjylland og FC København. Hos Mr Green får man odds 1,62 på dette væddemål.

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green. Læs mere om kampagnen her.