Dagens Spilforslag: FCK vinder begge halvlege mod FCN til odds 5.50

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: FC Nordsjælland vs FC København (Superliga)

Vi spiller: FCK vinder begge halvlege: 5.50 (set hos bet365)

Spilstop: Søndag d. 19.03. 2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

FCK har kursen sat mod DM-guldet

Dagens Spilforslag kigger mod Farum, hvor FCN tager imod FCK. Det er et møde mellem Superligaens nr. 9 og nr. 1, og FCK er naturligvis store favoritter til kampen.

FCN var senest i ilden mod OB i Odense, hvor nordsjællænderne måtte rejse slukøret hjem efter 3-1 nederlaget til OB. Derudover har det dog set fornuftigt ud med 1-1 i Viborg i forårspremieren og efterfølgende 2-1 sejr hjemme mod FCM. FC Nordsjælland er traditionelt gode hjemme på kunstgræsset i Farum Park, men i denne sæson har det haltet lidt, da det kun er blevet til fire sejre i 10 opgør. De øvrige seks er alle tabt. Meget atypisk kan FCN også ærgre sig over en negativ målscore på 12-17 hjemme, og Farum Park synes langt fra den fæstning, som var medvirkende til at FCN vandt guldet tilbage i 2012.

Hos FCK er der ikke så meget slinger i valsen, for københavnerne er ubesejrede i de seneste 18 kampe på tværs af alle turneringer, og i Superligaen er man 8-3-0 i de seneste 11 opgør. I år er FCK kommet fra land med sejre over Esbjerg hjemme, FCM ude og en uafgjort mod AGF i Aarhus med 10 mod 11 mand i store dele af kampen. Senest blev det så til imponerende 6-2 hjemme mod AaB i Parken. FCK var dog også i kamp i midtugen i DBU Pokalen, hvor man måtte ud i 120 minutters fodbold mod Randers, før FCK tog den hjem i slutminutterne efter stor dramatik. Her stillede FCK dog med flere reserver, og var alligevel det bedste hold i kampens første 90 minutter. Mod kampens slutning kom Randers bedre med og fik udlignet FCKs 1-0 føring ganske kort før tid, hvilket altså resulterede i forlænget spilletid.

FCK ser rigtigt stærke ud i øjeblikket, og det er ikke til at se hvem der skal kunne slå Ståle Solbakkens tropper, medmindre disse fanges på en sjælden off-day. Alle eksperter har sendt guldet til FCK på nuværende tidspunkt, og søndagens kamp mod FCN bliver formentlig næste skridt på vejen.

 

Dagens Spilforslag: FCK vinder begge halvlege

FCK er odds-favoritter til kampen, og vi tror da også FCK vinder sikkert her. bet365 har odds 1.75 på FCK netop nu, men vi går efter et lidt højere odds, ved at satse på at FCK vinder begge halvlege. Det gør vi fordi FCKs defensiv er super solid, og der er stor chance for at FCK holder nullet her. Dermed skal der bare en scoring til i begge halvlege for at udløse en gevinst på flotte odds 5.50.

Vi spiller FCK vinder begge halvlege til odds 5.50 hos bet365. Spillet finder du på kampens odds-markeder under 1./2.halvleg hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på FCN vs FCK

bet365 har odds på FC Nordsjælland vs FC København, og herunder kan du se real time 1X2-odds samt udvalgte odds på andre markeder:

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330